Tips til underholdning til dine børn på køreturen

Skal du ud på en lang køretur med dine børn, og mangler du inspiration til underholdning? Hvis der ikke er noget at lave, så begynder børnene højst sandsynligt hurtigt at kede sig. 

Det vil du som forælder gerne undgå, da køreturen herved kan blive ekstra lang for jer alle. Her finder du tips til underholdning til dine børn på køreturen.

Malebøger eller opgavebøger

Dine børn kan helt sikkert bruge mange timer på at male i malebøger på en køretur. Er der tale om større børn, kan det ydermere være sjovt for dem med opgavebøger. Når køreturen er slut, kan dine børn vise dig, hvad de har lavet.

Film eller lydbøger

Hvis du tager en iPad med i bilen, kan dine børn bruge den til at se film og høre lydbøger. Vælger du denne løsning, er det en fordel at gøre brug af en iPad holder til bil. En holder gør det nemmere for børnene at have styr på din iPad, mens de ser film eller lytter til en lydbog.

Pak en rygsæk eller kuffert med legetøj

En rygsæk eller kuffert med legetøj er den perfekte idé, når du skal på en lang køretur med dine børn. Du kan pakke rygsækken eller kufferten, så det er en overraskelse for dine børn, hvad de kan vælge af legetøj. Dog kan du også lade dine børn pakke deres egen rygsæk eller kuffert med legetøj. Herved kan dine børn vælge noget legetøj, som de ved, at de kan hygge sig med.