Ingen hund har spist disse lektier

Lektier kan være en svær størrelse. Der er mange udfordrende egenskaber ved skole og skolearbejde. Her kan lektiehjælp være en holdspiller til alle involverede i denne gåde. Lektiehjælp har længe været en mulighed, men nu kan du få mere lektiehjælp gennem et samarbejde mellem GoTutor og Alinea. Hvis du går på gymnasiet eller i grundskolen er der altså meget hjælp at hente til det besværlige skolearbejde, så det ikke længere er en udfordring, men en mulighed for at udvikle sig fagligt. Med en erfaren lektiehjælper kan du altså ikke komme galt af sted.

De tre faser ved lektiehjælp

Et lektiehjælp-forløb af GoTutors lektiehjælpere er struktureret således, at barnets udfordringer kortlægges i fællesskab samt barnets behov. Der bliver altså udført en behovsanalyse på det individuelle niveau, der skal styrke samarbejdet mellem lektiehjælper og barn samt, at den optimale lektiehjælper bliver matchet med barnet. Hernæst vil lektiehjælperen arbejde mod de mål, den enkelte elev har gennem en skræddersyet lektiehjælp. Undervisningen bliver altså behovsorienteret og har til det formål at gavne eleven mest mulig. Tredje fase af forløbet er så en løbende rapportering de forældrene af eleven, hvor de bliver tilbudt at følge med i elevens udvikling og fremgang gennem en online rapportering. Det er altså en kæmpe hjælp, at få et samarbejde med en lektiehjælper.

Ekspertise på højt plan

Lektiehjælperne hos GoTutor er fagligt kompetente og yderst dygtige i deres fag. Derudover er de også kompetente på et socialt og pædagogisk niveau. Lektiehjælp fra GoTutor sikrer altså dit barn hjælp til det faglige arbejde, grundig gennemgang af det udfordrende stof, rådgivning til lektie struktur, behovsorienteret assistance og en følelse af, at selvsikkerhed hos eleven. Det gør altså skolegangen væsentligt mindre udfordrende for eleven, hvis man tilvælger en lektiehjælper. GoTutor ser lektiehjælp som et unikt produkt for den enkelte elev, fremfor en ‘one size fits all’-mentalitet. Den skræddersyede lektiehjælp bygger derfor på en dialog med forældrene til eleverne, for netop at skabe et indblik i hvilket behov eleven har. GoTutor bestræber sig på, at give børn og unge en glad og tryg skoletid, som der selvfølgelig er velfortjent. Det er derfor lektiehjælp med elevens behov og trivsel i fokus, der er det helt store fokus her. Læringsmidlerne og opgaverne kommer fra Alinea, så det faglige står også skarpt. Deres samarbejde skaber så meget gode rammer for en udfordret elev, der søger denne gode og trygge skoletid.