Gode råd til planlægning af en konfirmationsfest

Har du et barn, der snart skal konfirmeres, og skal du i gang med at planlægge konfirmationsfesten? Den store konfirmationsdag er en dag, som mange unge mennesker glæder sig til i lang tid. 

Festen er meget vigtig for dem, så det kan være en god idé at planlægge den sammen med det unge mennesker. Herved kan du være sikker på, at dagen og festen bliver præcis, som han eller hun ønsker det. Her finder du gode råd til planlægning af en konfirmationsfest.

Book et lokale i god tid

Først og fremmest er det en god idé at finde og booke et lokale i god tid. Husk at finde et lokale, hvor der er plads til alle gæsterne.

Køb konfirmationspynt

Konfirmationspynt er uden tvivl en vigtig del af festen. For pynt er nemlig med til at skabe stemning og gøre festen til noget særligt. Find konfirmations pynt til drenge her.

Bestil mad og drikkevarer

Til en konfirmationsfest skal der naturligvis serveres god mad. Det kan være mad, som I selv har lavet, eller det kan være mad, der er bestilt udefra. Udover at bestille mad skal I også tænke over drikkevarer. Samtidigt er det værd at overveje, om der skal være serveringspersonale på dagen eller ej.

Find på underholdning

Sidst men ikke mindst kan det være, at der skal være noget underholdning til festen. Underholdning til en konfirmationsfest kan være et sjovt indslag for både konfirmanden og gæsterne. Når det kommer til underholdning, kan det være i form af sjove lege og selskabslege, eller I kan hyre professionel underholdning.