Find den perfekte dåbsgave

Hvis man ikke selv har børn kan det være svært at finde en god dåbsgave. Det kan være besværligt at finde balancen i at gaven i første omgang er tiltænkt forældrene, men samtidig barnet når det vokser op og får en forståelse af gaven.

Hvem er dåbsgaven fra?

For at kunne finde en god gave er det vigtigt at tage højde for hvem der giver gaven. Måske er du en god ven af barnets forældre, og vil gerne finde en gave der symboliserer jeres venskab? Måske barnets onkel som gerne vil finde en personlig gave som barnet vil kunne beholde i mange år, eller også ønsker du at give en praktisk gave, som kan hjælpe barnets forældre.

Hvad betyder noget for dig?

Samtidig er det vigtigt at spørge sig selv hvad der har betydning for dig selv. Hvad vil give dig glæde at give? Måske fik du en helt særlig børnebog i dåbsgave til din egen dåb, som du også ønsker at give vedkommende? Måske oplevede du at have opnået størst glæde ved bamsen med dit indgraverede navn. Med en Dåbsgave med navn, kan du give en personlig gave som giver forældrene, i første omgang og senere barnet, en følelse af at du har brugt tid på at finde den rigtige gave.

En gave både til barn og forældre

Der er en lang række gaver der både kan være tiltænkt barnet og forældrene. Ved eksempelvis at købe en børnebog giver man mulighed for barn og forældre at tilbringe tid sammen. Det kan være over en børnebog som forældrene selv kender fra sin barndom. En bog, hvor forældrene løbende kan skrive barnets udvikling ned, kan både være interessant for forældrene og ikke mindst givende for barnet i en ældre alder. Måske ved du i forvejen hvad forældrene elskede at få læst højt som barn? Så har du et godt sted at starte.