Har du husket fars dag i år?

Selvom du sætter stor pris på din far og måske synes, du er god til at fortælle ham det i ny og næ, er det en kærlig tanke, som din far med garanti vil blive glad for, hvis du forærer ham noget til fars dag. Dagen som er dedikeret til at hylde fædrene. Måske du tænker: Hvornår er det fars dag?

Det er faktisk nemt at huske. Fars dag falder nemlig altid på grundlovsdag. Altså d. 5. maj hvert eneste år. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du kan forkæle din far med på denne dag.

Gavekurven er altid et hit

Har din far en speciel kaffe, han altid drikker? Eller nyder han en gang imellem et godt glas whisky? Lige meget hvad din far interesserer sig for, vil han blive glad for at få en gavekurv med forskellige specialiteter eller hverdagsprodukter. Du kan fylde en kurv med gode og lækre varer, som du ved, din far vil bruge i sin hverdag eller nyde i weekenden. På den måde kan han tænke på dig, når han spiser et godt stykke kvalitetschokolade eller bruger et par behagelige strømper, du har foræret ham. En gavekurv kan være en god idé, der kan matche alles budget.

En fælles oplevelse

Der findes en masse oplevelser, du kan give din far. Det er en rigtig god måde at give jer en smule kvalitetstid, hvor I har det sjovt sammen. Det kan både være at invitere ham med til en fodboldkamp, tage ham med ud at spise på en hyggelig café, eller måske udfordre ham i en omgang minigolf eller et par spil i bowlinghallen. Lige meget hvad du inviterer din far med til, vil det give jer nogle gode timer sammen, hvor I kan nyde hinandens selskab, og din far kan føle sig ekstra værdsat.