Brilleleje i Odder

brilleleje i odder

Kunne du tænke dig at høre mere om brilleleje, og vær med til at gøre noget godt, så læs med her! Brilleleje er et alternativ til at købe briller. Hos optiker i Odder, Skjold Optik, kan du afprøve brilleleje, og få en friere livsstil hvor du ikke er bundet op på ét par briller.

Brilleleje hos optiker i Odder

Hvis du vil undersøge brilleleje i Odder, så hop ind i Skjold Optik midt i Odder, hvor du udover brilleleje, kan få vejledning til at vælge de helt rigtige briller ved brilleleje. Brilleleje hos optiker i Odder giver dig mulighed for at du kan få briller, der både matcher din personlige udstråling og ansigtsform. Optikerne hjælper dig med at finde de helt rigtige briller til dig. Det kan som eneperson, ikke-fagperson, være svært at vælge hvilke briller, der passer bedst til en. Og hvilke er bedst til hverdag og hvilke er bedst til fest?

Optikerne hos optikerne i Odder går meget op i styling og at du har det bedste syn du kan få, og optikerne har derfor fuldstændig fingeren på pulsen mht. brilleleje. Og også med hensyn til hvilke briller der passer til dig, og dermed hvilke briller du skal vælge ved brilleleje.

Brilleleje fungerer på denne måde

Brilleleje er både nemt og kan for nogle også gøre det mere behageligt, at være brillebærer. Hos din optiker i Odder, kan du hurtigt komme i gang med brilleleje. Kom blot forbi butikken for at vælge dine briller. Optikerne derinde mener, at når du først har prøvet brilleleje, er det svært at gå tilbage til kun ét par briller ad gangen.

Brilleleje hos din optiker i Odder foregår således:

– Du får taget en synsprøve samme dag

– Du vælger de briller du vil leje

– Du betaler et startgebyr pr. brille

– Der er en forsikring med i Brillegarderoben så du undgår at bekymre dig om det.

Brilleleje kaldes hos Skjold Optik Brillegarderoben

Hvis du har et ønske, om at kunne starte hver dag og fra dag til dag vælge hvilke briller du vil have på, så er løsningen af leje briller. Brilleleje gør det nemmere for dig at vælge briller efter dagens pågældende vejr, dit humør og påklædning. Skjold Optik, lokal optiker i Odder, har et spændende og innovativt system til brilleleje. Brilleleje hos Skjold Optiker hedder Brillegarderoben, og det fungerer på den måde, at du betaler et fast beløb om måneden, kan vælge frit mellem de briller, der er i din personlige brilleleje. Brilleleje inkluderer risiko, så du kan have ro i maven. På den måde er brillerne forsikret mod uheld. Brilleleje er både for enkeltstyrke- samt flerstyrkebriller, og er på den måde et alsidigt system, også hvis du vil have en forskellig brille til forskellige situationer og aktiviteter.

Så for at opsummere; ved brilleleje betaler du et fast månedligt beløb, og der kommer ikke nogen ekstra regninger. Du kan vælge og vrage mellem alle de briller du ønsker at have til rådighed i din brilleleje.