Kvinderne skal ikke bestemme alting: Det er okay at være interesseret i vægmaling

Det er okay at ville have en indflydelse på, hvad der skal males på væggene i jeres hjem. I disse dage kan det nemlig godt se ud som om, at det er kvinderne, der bestemmer alt – også når det kommer til indretning. Men det betyder ikke, at du skal holde dig i baggrunden. Der er plads til begge parter her: kvinden OG manden. Tag et minut til at læse om de forskellige muligheder for vægmaling, og bliv lidt klogere på emnet – så kan du give dit besyv med næste gang, I skal vælge farve og glans.

Mænd vil også have et hjem der ser godt ud

Mænd har ret til at være interesserede i vægmaling! Det er ikke kun for kvinder, at det er okay at ville have et hjem, der ser godt ud. Det handler om at være parat til at tage en beslutning og sige fra, når din bedre halvdel forsøger at bestemme alt for dig. Husk på, at det også er dit hjem – og du skal have lov til at bestemme, hvilken farve væggene skal males i.

Vær mere modig og brug flere farver

Er du en af de (heldige?) singlemænd, der helt selv bestemmer over din indretning? Så har du måske spillet sikkert og valgt hvide vægge i alle rum. Og det er fint nok! Men ved du, hvad der også er fint? At være lidt modigere og vove at vælge en anden farve. Det behøver ikke at være pink eller lilla – men et par gråtoner eller en klassisk blå væg kan være med til at give dit hjem et mere personligt udtryk.

Så kom ud af busken og vær ikke bange for at vise, hvem der bestemmer i dit hjem. Det er okay at være interesseret i vægmaling – for det er faktisk også en mandesag!