Sådan holder du en god fødselsdagsfest

Tillykke med, at du snart har fødselsdag!

Det skal da fejres med en kæmpe fest for dig, dine venner og ikke mindst din familie. Hvilken anledning, det ikke er, som du da skal benytte dig af.

Men det er ikke altid sådan lige at stable en stor fest på benene. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan gøre det nemt for dig selv.

Det er desuden heller aldrig for sent at lære, hvordan man arrangerer en fødselsdagsfest – der er jo flere, hvor denne kommer fra.

Hvor mange gæster skal med?

Først og fremmest skal du beslutte, hvor mange gæster du ønsker at inviteres. Derefter skal du finde et egnet sted at afholde festen. Dette kan være enten hjemme eller på et offentligt sted, som f.eks. en restaurant eller et lejet lokale.

Det kan være en fordel at holde festen derhjemme, hvis du har plads til det, for så kan i udarte jer præcis som i vil til festen.

Vælg en nem menu

Når det kommer til menuen, er det vigtigt at du vælger noget, som du selv føler, at du kan overskue. Du bør ikke stå med det hele selv dagen inden festen.

Derfor kan du vælge at bestille mad fra et cateringfirma. Bestil dog i god tid, så du er sikker på at gå det – og bestil rigeligt!

Ej at forglemme de drikkevarer, som jo nærmest er vigtigere end selve menuen. Sørg for, at der er noget til enhver smag. Køb gode rødvine, sodavand, saftevand og det der skal bruges, til at lave en god gin & tonic.

Pynt

Pynt kan være alt lige fra balloner og bannere til mere avanceret pynt, som f.eks. en fødselsdagskage med lys og flag. Det vigtigste er, at du selv kan lide det.