Sjov leg på det bæredygtige legetæppe fra Filibabba

Legetæppet fra Filibabba kan bruges til rigtig mange ting. Der kan foregå mange timers sjov leg på tæppet. Tæppet er godt, hvis dit barn kan lide at sidde blødt, imens han/hun leger med klodser eller kigger på ipaden. Legetæppet er også perfekt, hvis dit barn har svært ved at sove til middag uden en forældre i nærheden. Tæppet kan nemt placeres der hvor resten af familien opholder sig. Et Filibabba legetæppe er også rigtig smart, hvis dit barn skal lære, at gå, kravle, rulle eller slå kolbøtter. Da legetæppet er så blødt sørger det for, at barnet ikke slå sig hvis han/hun skulle falde.

 

Filibabba tror på en bæredygtigtænkegang, og det afspejler sig også i deres produkter. Filibabba er GOTS-certificeret som en af de eneste danske forretninger. GOTS sætter fokus på, at deres produkter er produceret ordentligt – lige fra bomuldsmarkerne helt til det færdige produkt. De går også meget op i, at arbejderne på fabrikkerne arbejder under ordentlige vilkår med en god løn. Det er også et no-go at have børnearbejder ansat.

 

Hvad kan de bæredygtige legetæpper fra Filibabba bruges til?

Legetæppet fra Filibabba skal nok sørger for en masse timers leg til dit barn. Med legetæppet kan dit barn lære at gå, kravle, trille osv. det bløde underlag sørger for, at dit barn ikke slår sig, hvis de skulle falde. Legetæppet kan også bruges til at pulse den lille på, hvis man ikke har en puslepude. Hvis legetæppet skulle blive beskidt, kan det nemt vaskes ved 30 grader.

 

  • Timevis sjov leg: På legetæppet fra Filibabba kan dit barn bruge mange timer af sjovt og udfordrende leg. Legetæppet er perfekt for alle børn også babyer. Det bløde tæppe gør det rart for små babyer at ligge på i længere tid. For de lidt ældre børn kan tæppet bruges til rigtig mange forskellige ting. Legetæppet er perfekt, hvis dit barn skal side på noget blødt, imens han/hun kigger i en bog eller leger med klodser. Tæppet kan også bruges, hvis dit barn kan lide at rulle rundt eller slå koldbøtter, da det er meget blødt, sørger det for at de ikke slår sig.
  • Skifte den lille: Det bløde legetæppe fra Filibabba kan også bruges som puslepude. Legetæppet er dejlig at ligge på, og så kan et håndklæde eller lan nemt smides over. Hvis legetæppet skulle blive beskidt, kan tæppets betræk nemt tages af og vaskes ved 30 grader.
  • Sovetid: På legetæppet fra Filibabba kan dit barn hurtigt tage sig en behagelig lur. Det er smart, at barnet kan tage sin middagslur på Filibabba legetæppet, fordi det nemt kan ligge hvor resten af familien befinder sig. Mange små børn har svært ved at falde i søvn, hvis der ikke er en forældre til stede. Derfor er det smart at lade barnet sove på legetæppet, så resten af familien ikke skal forstyrres, når barnet skal have sin middagslur.
  • Faldunderlag: Med et legetæppe fra Filibabba kan den lille lære, at gå eller kravle med et blødt underlag. Det bløde underlag gør, at du uden bekymring kan lade den lille lære at gå og kravle uden, at slå sig. Det er vigtigt for både forældre og barn, at der ikke sker noget, når hvis faldet skulle komme. Hvis barnet kunne slå sig, kunne det ske, at han/hun ikke turde at rejse sig og prøve igen. Derfor er det en tryghed, at der er et blødt underlag

 

Filibabba passer både på miljøet og dit barn

Legetæppet fra Filibabba er bæredygtigt. Filibabba går meget op i, at de både passer på miljøet og dit barn. Som de fleste nok ved er tekstilindustrien en af de industrier, som udleder allermest co2. Filibabba er en af de få danske brands, som er GOTS-certificerede. GOTS står for Global Organic Textile Standard og sætter fokus økologi, bæredygtighed og social ansvarhed. Man kan derfor som kunde hos Filibabba være 100% sikker på, at alle deres bomuldstekstiler er produceret korrekt

– lige fra bomuldsmarkerne til det færdige produkt.

 

GOTS sætter også meget fokus på, at arbejderne på fabrikkerne bliver behandlet ordentligt. De går meget op i at der er ordentlig hygiejne og, at fabriksarbejderne får en god løn. Det er også meget vigtigt for dem, at fabrikkerne ikke bruger børnearbejde.

 

Filibabba sørger for, at deres indpakning er genanvendeligt. Nogle af deres kasser produkterne kommer i, har de lavet i så god kvalitet, at de kan genbruges til opbevaring af fx legetøj på børneværelset.

Filibabba tror på en bæredygtigtænkegang, og det afspejler sig også i deres produkter.