Sådan stabler du en vellykket fødselsdagsfest for vennerne på benene

Skal du fejre din fødselsdag i selskab med dine bedste venner? Hvis du gerne vil imponere dem med dine værtsevner og holde en succesfuld fest, så kan du lade dig inspirere af denne guide. Her får du nemlig 3 gode tips til at holde et arrangement, dine gæster sent vil glemme.

Hold festen i din baghave

Hvis du ikke har lyst til at leje et festlokale til begivenheden, hvorfor så ikke holde festen hjemme i din baghave? Har du ikke plads til alle gæsterne indenfor, kan du overveje at anskaffe et festtelt. Find dit Partytelt hos Zederkof, hvis du vil have et telt til din næste fest. Passer du godt på teltet, så vil det også kunne holde til fremtidige fester og sammenkomster, så det er en investering, der er givet godt ud.

Servér en lækker menu for dine gæster

For at begynde fødselsdagsfesten godt, så skal der naturligvis en god menu på bordet. Har du ikke selv tid eller lyst til at sammensætte din egen menu, så kan du bestille maden udefra. Så kan du være sikker på, at du får en lækker menu, der vil få gæsternes smagsløs til at synge. Du kan finde cateringfirmaer, der laver mad fra alverdens køkkener, så der er helt sikkert noget, der falder i din og gæsternes smag. Overvej i den forbindelse, hvorvidt du vil servere en 1, 2 eller 3-retters menu.

Sørg for drikkelse til at slukke tørsten

Dine gæster skal ikke tørste, så husk at vælge de rette drikkevarer til festen. Drikkevarerne skal gerne passe til maden, men du kan overveje øl eller rødvin. Derudover er det en god idé at sørge for sodavand, især hvis der er børn til festen. Du kan også sætte prikken over i’et med en hjemmebar, så dine gæster kan blande nogle lækre drinks.