Sådan finansierer du din drømmebil

Som med de fleste ting i den finansielle verden, jo bedre din kredit score, jo bedre vil dine muligheder være, når det kommer til finansiering af en bil. Tjek med et websted som Credit Karma for at finde ud af din kredit score. Hvis du har en score i den meget dårlige til fair rækkevidde, kan du overveje at øge din kredit score før du finansierer en bil for at få adgang til tilbud med bedre renter. Du kan få finansieret din drømmebil lige her.

Find ud af dit budget

Før du forelsker sig i en bil, er det en god ide at indstille dit budget. Når alt kommer til alt er der ingen brug i at se på sportsbiler, når du virkelig kun har råd til noget af standard sorten.

Hvis du allerede ejer en bil, kan du overveje at få en ny bil, der vil holde dine nuværende betalinger omtrent de samme (forudsat at det fungerer sammen med dine andre udgifter). Hvis dette er din første bil, er det en god ide at gå over dit månedlige budget linje for linje for at se, hvor meget du faktisk har råd til at aflede fra andre ting mod en månedlig bilbetaling. Husk, at hvis du finansierer en bil, vil du sandsynligvis betale renter og potentielt andre gebyrer, så husk det, når du indstiller dit budget.

Lær kriterierne til bilkøb

Når du finansierer en bil, er der et par vilkår, som du vil kende. Renterne – eller finansieringsomkostningerne – er hovedsagelig omkostningerne ved at låne penge fra uanset långiver, du går med. Dette vil være et ekstra månedligt gebyr på dit lån. Dit billån er en anden vigtig ting at blive fortrolig med – det er det antal måneder, du kan forvente at betale dit lån. Generelt, jo længere lånet er, jo mere betaler du i renter over tid.