Disse 3 flasker gin er et absolut must til dit barskab

Denne artikel er bragt til dig i samarbejde med Ginuniverset.dk

Amuerte Coca Leaf Gin

Denne gin er den vildeste herre-gin du overhovedet kan finde. Alene flaskens design med et dødningehoved får denne gin til at skille sig ud fra mængden. Men det er ikke kun det eneste, Amuerte Coca Leaf bruger også ekstrakter fra koka-blade, der giver Amuerte-ginnen et helt unikt aromatisk udtryk. Det er faktisk den eneste gin i verden lavet på coca blade fra den colombianske jungle.

Ginnen bliver produceret i Belgien af et ægtepar der kommer fra en familie med stor gin-ekspertise, der har produceret gin gennem hele 4 generationer. Flaskens vilde og unikke design er lavet af 2 kunstnere og flaskens detaljer bliver rundet af med 24 karat ægte guld blad. Denne gin er et absolut must til et rigtig herre barskab og selvom den er lidt pebret prismæssigt, så er den absolut alle pengene værd i smag. Nyd den rent eller bland med en god klassisk Indian Tonic.


Adamus Dry Gin

Her er der også tale om en gin der har et vildt flaskedesign som uden tvivl vil pryde dit barskab og imponere når du har gæster på besøg. Adamus er en portugisisk håndlavet luksus gin lavet med økologiske botanicals fra Portugal. Her er tale om et destillerier der kan tilbagedateres til 1923 og har stor erfaring med at forfine og producere noget af det bedste spiritus. Det er en sand fornøjelse at drikke Adamus Dry Gin. Du kan nyde den on the rocks og virkelig få kompleksiteten fra de mange aromaer frem.

Flasken er et mindre kunstværk i sig selv. Den er udformet som en diamant og har en stor korkprop som låg der der giver den et unikt udseende. Adamus Dry Gin kan købes som en gaveæske hvor der medfølger 2 flotte gin glas. Så er du klar til at nyde denne fantastiske gin med en kammerat eller kæresten. Der bliver kun produceret et begrænset antal flasker af Adamus Dry Gin hvert år. Gå ikke glip af denne helt unikke gin-oplevelse.

Geranium 55

Vi runder af med en af verdens bedste gin. Geranium 55 har vundet flere priser og er blevet kåret til verdens bedste Gin & Tonic. Det er en af de mest anerkendte London Dry Gin og så sparker den r*v med sin alkoholprocent på hele 55%. Geranium 55 er en dansk gin, der dog bliver produceret på et af de bedste destillerier i England.

I Geranium 55 finder du smagsnoter af enebær, citron, appelsinskal og øvrige botanicals.I denne gin finder du som navnet antyder, Geranium planten som kommer fra Hedehusene her i Danmark. Flasken er minimalistisk, flot og elegant. Den er nærmest helt gennemsigtig og er flot at have stående fremme. Sørg for at have Geranium 55 i dit barskab når du får gæster på besøg og skal byde på en klassisk Gin & Tonic.