Sådan får du og din familie brugt jeres udendørs arealer mere

Det er ikke altid nemt at få lokket børnene væk fra deres værelser og ud i haven, især ikke i de lidt kolde efterårs- og vintermåneder. Her kan det mange gange også være svært for dig selv at komme ud og få udnyttet jeres udendørsarealer. Du kan her læse mere om hvordan du kan få motiveret dig selv og dine børn til at komme mere udenfor i den friske luft.

Forny dit terrasse og lounge område

Det første du kan gøre hvis du ønsker at få mere ud af dine udendørsarealer, er at gøre noget mere ud af dit terrasse område. Her kan du med fordel lægge en ny lækker træterrasse, hvis du ikke allerede har en. Her kan du sætte lækre møbler og smukke blomster, hvilket vil gøre det til et oplagt område til fx at invitere venner eller familie over.

Du kan med fordel også sætte en markise op. Fordelen ved markiser er overordnet set at de skærmer dig mod sol og regn, dette vil sikre at du kan få brugt dine udendørsarealer endnu mere. Herudover findes markiser også i alverdens forskellige farver, mønstre og størrelser, dette sikre at du kan finde en markise som passer lige netop til dig og din bolig.

Lav aktiviteter med dine børn i haven

En god måde især at få lokket de mindste i familien væk fra computerskærmen og med ud, er ved at lave nogle aktiviteter udendørs. Dette kunne fx være at sætte nogle fodboldmål op, så I kan spille fodbold. Men det kunne også være at opfordre til mere simple lege såsom fangeleg eller dåseskjul. Det vigtigste er at I laver en reel aktivitet, idet dine børn på den måde ikke vil kede sig. Herudover er det også en god måde hvorpå I kan få brugt noget kvalitetstid sammen.