Opskriften på den perfekte børnefødselsdag

Mange forældre kan nikke genkendende ja til, at deres børn er blevet fejret med utallige børnefødselsdage. Det er nemlig noget, de færreste glemmer – for ethvert barn er fødselsdagen en vigtig markering, der ofte er forbundet med glæde, sjov og lækker mad. Som forældre, der gerne vil ens barn det bedste, kan det dog være svært at være kreativ med planlægningen – men frygt ej. Herunder finder du en lille guide, der indeholder det grundlæggende om børnefødselsdage.

Pynt og sjove gadgets

Børn elsker finurlige ting, de kan lege med! Derfor skal der selvfølgelig være pyntet op med alt, hvad hjertet begærer: både guirlander, balloner og sjove sugerør. Netop balloner kan faktisk være rigtig fede – du kan nemlig få en ballon med logo, du helt selv vælger. Der er også mulighed for en masse andre slags sjove balloner med blandt andet LED-lys og bæredygtigt materiale.

Det vil fungere rigtigt godt, hvis du spørger dit barn om, hvordan festen skal være, og om der skal være et eventuelt tema. Skal I være klædt ud som havfruer, pirater eller skal alt være i lyserød?

Lækkerier til de sultne maver

En hel dag med stimulering og aktiviteter tærer hårdt på de fleste børns energi. Dog er det let at få dem tilbage på sporet – og til det er de klassiske lækkerier til børnefødselsdage en absolut livredder. Det kan for eksempel være:

  • Pølsehorn

  • Pizzasnegle

  • Boller med smør og kakao

  • Slik

  • Pizza

  • Frugtspyd

Sjove aktiviteter

Aktiviteter er omdrejningspunktet for hele festen – for uden dem bliver det hurtigt en trættende og kedelig affære. Sørg derfor for at have planlagt en række af gode aktiviteter, som børnene kan bruge i timevis. Nogle ideer kan være en skattejagt, gemmeleg, udklædning og en hel masse andre. Det er bare om at komme i gang!