Idéer til lege som de børn kan lege udendørs, når du har travlt

Børn kan være utroligt sjove og søde og opfindsomme, men nogle gange mister de alt fantasi, og ved ikke hvad de skal lave. Når børnene ikke ved hvad de vil lave, vender de sig mod dig og siger en replik, som alle forældre har hørt alt for mange gange: ”Jeg keder mig”. Det kan være svært at finde på noget, hvis du er travlt optaget med maden eller andre pligter, som skal gøres. Derfor er der her samlet nogle idéer til nogle lege, som du kan sætte dine børn i gang med at lege, hvis du selv er travlt optaget med noget andet, og ikke lige selv har tid, til at slippe alt du har i hænderne og lege med dem.

Lege i haven

Der er masser af lege, du kan lege i haven. En sjov leg, som alle kender, er fodbold. Denne leg kræver blot nogle fodboldmål og en bold, og derefter er dine børn godt kørende. Hvis du ikke ejer et fodboldmål, kan du gøre flere ting. Du kan enten lave et primitivt mål ud af to genstande og placere dem lidt fra hinanden, eller du kan vælge at købe dig et fodboldmål. Find et her på nettet, som du hurtigt og nemt kan bestille hjem. Du kan også sætte dem i gang med at lege tagfat, som helt sikkert vil gøre dem trætte. En anden god leg er at lege kapløb. Enten normalt vis eller med nogle legetøjsbiler/legetøjsmotorcykler.

På vejen

Hvis du bor på en mindre trafikeret vej, er det helt oplagt at dine børn leger på vejen, hvis de er store nok til at passe på bilerne. Hvis du bare giver dem nogle kridt, er der uendelig mange lege, de kan lege. De kan tegne, spille ost eller krig. Du skal kun bruge en bold og noget kridt.