Gør konfirmationsplanlægningen lidt lettere med disse 3 simple tips

Skal din dreng snart konfirmeres? Konfirmationen er en stor begivenhed, og den kræver meget planlægning. Der skal findes den perfekte lokation, laves indbydelser, sørges for mad og meget mere. Synes du, at det virker som en uoverskuelig opgave at skulle planlægge den helt store fest oveni en travl hverdag? Med nedenstående enkle tips bliver planlægningen let som en leg, uden at gå på kompromis med kvaliteten af festen.

Bestil færdige konfirmation invitationer

Gør det nemt for dig selv ved at vælge en færdiglavet konfirmation invitation, fremfor at lave nogen selv. Selvom I ikke har lavet invitationen fra bunden, kan den stadig gøres personlig og unik med gamle billeder, egen tekst og så videre, hvilket gæsterne helt sikkert vil synes godt om.

Bestil mad udefra og få mere tid til jeres fest

Det kan synes uoverskueligt, hvis du selv skal stå med hovedet over gryderne under hele festen. Du kan i stedet vælge at bestille mad udefra fra et cateringfirma. Det har mange fordele at bestille mad udefra til en større fest, herunder:

  • Du får mere tid til festen, og konfirmanden vil helt klart sætte pris på nærværet.

  • Du kan slappe af og slå benene op, alt imens du nyder et godt måltid, hvor alt er klaret for dig.

  • Vælg mad lige efter konfirmandens ønsker. Cateringfirmaer tilbyder mad fra alverdens køkkener, så der er noget til enhver smag.

Få styr på festens lokation i god tid

Konfirmationsplanlægningen går hurtigt i vasken, hvis du stresser rundt. Et godt tip er derfor at påbegynde planlægningen i god tid. Få bestilt den rette konfirmation invitation og find en lokation. Festlokaler bookes hurtigt i konfirmationsugerne, så du skal være hurtigt ude her. Uanset om festen holdes hjemme, i haven derhjemme eller i et festlokale, så skal I nok få et brag af en fest.