Få ordnet tingene i huset og samtidig tid med familien

Vi har alle en travl hverdag og derfor er det også presset at have tid til familien. Mor og far arbejder på fuldtid og børnene skal i skole og efter det skal de til en fritidsaktivitet. Det bliver simpelthen for svært at planlægge ting, da ingen har tid. Når man endelig har, vil man slappe af eller være alene. Læs med her og få tips til hvordan du kan få mere tid med familien og samtidig få ordnet ting.

Spar tid

Der er et hav af tips til hvordan man hurtigt og enkelt kan spare en masse tid.

Det første tip henvender sig mest til forældrene. Det handler om ikke at tage arbejdet med hjem – det er nok noget de fleste har hørt masser af gange. Det er godt at gøre det til en vane, at man færdiggør sit arbejde på sin arbejdsplads. Hellere tage lidt længere på kontoret og få afsluttet det sidste. Det vil gå meget hurtigere end hvis du skulle gøre det derhjemme, da man så skal sætte sig ind i det hele igen og der er forstyrrelser.

Et andet tip er at handle ind til hele ugen. På den måde sparer man en masse tid, da man ikke behøver at tage i supermarkedet flere gange om ugen.

Hvis der er nogle problemer med boligen, så kontakt en professionel. Far skal ikke spille handyman og prøve at ordne det, da det tager alt for lang tid. For eksempel kan du kontakte murerfirmaetlauridsmadsen.dk. Her beskæftiger de sig med en masse forskellige tiing, fx tilbyder de murearbejde, renovering og mere.

Det sidste tip er, at man skal prøve at gøre én dag om ugen til en ”være sammen” dag, fx søndagen. Her skal alle være hjemme og så skal man egentlig bare være sammen med hinanden. Man kan eventuelt gå en tur, bage eller lave aftensmad sammen.