Aktiviteter for drengene

Fodbold

Er der noget sjovere, end når drengene endelig er samlet igen? Det er bare en følelse af frihed og glæde, når de gamle gutter bruger tid sammen. Det kan også være nogle nye venner, man hurtigt er fundet rigtig godt sammen med. Her vil man selvfølgelig gerne have nogle aktiviteter, man kan være fælles om.

Når drengene er samlet, må der godt være lidt gang i den. Ofte vil man gerne have en masse konkurrencer med, som sætter lidt gang i adrenalinen hos de fleste. Nogle har det superfedt med at spille bordfodbold, imens andre hellere vil spille FIFA. Uanset hvad kan man lave en turnering, så det bliver lidt sjovere. Det er også aktiviteter, som er sjove, uanset om man er to, fire eller seks personer samlet.

Tag en tur på øl-bar

Hvis man aldrig har prøvet at være på en rigtig øl-bar, så er det ikke for tidligt at prøve. Man har måske aldrig været inde et sted, hvor der virkelig bliver kræset for at skænke den gode øl. Det kan være specialøl, hvor man endda får lov at smage på det først.

Når man tager på rigtig øl-bar, nyder man måske også sin drink lidt mere. Man smager virkelig efter, og det handler ikke kun om virkningen af den. Skal man senere have noget mere og billigere, kan man jo tage på en af de klassiske barer i stedet.

Når man tager på bar med drengene, oplever man også noget sammen. Man kan virkelig have nogle dybe snakke, men man kan også bare sidde og råhygge uden den store seriøsitet. Der er typisk plads til det hele.

Tag til live sport

Der er næppe mange federe aktiviteter med drengene end at tage til live sport. Det kan naturligvis også være god underholdning at sidde hjemme foran skærmen. Sommetider er det dog bare fedt at komme ud og prøve noget andet. Live sport giver helt klart en mere intens og nærværende oplevelse.

Det kan eksempelvis være fodbold, hvor man tager ud og støtter de lokale helte. Hertil hører selvfølgelig en fadøl og en stadionpølse, som bare kun smager rigtig godt på et stadion. Man kunne også tage ud og se håndbold, som måske er lidt mere behageligt i de koldere måneder. Håndbold kan virkelig give en intens oplevelse, fordi lydniveauet er højt, og man er tæt på aktørerne. Det gør håndbold til en god publikumssport i rigtig manges øjne.