3 gode gaveideer – til de mindste fra far

Dette indeholder sponsoreret indhold

Gaver til de mindste kan være svære at finde. De har i forvejen alt for meget legetøj, som hurtigt bliver kedeligt. Find den perfekte gave fra far, og glæd dit barn med en gave, i kan være sammen om at bruge. På denne måde giver du en brugbar gave, og i får muligheden for efterfølgende, at få en masse god far-barn tid sammen. 

 

Der skal fart på med en løbecykel 

Børn er vilde med gaver, som kan bruges når der skal ske noget. Giv en gave der skaber fart over feltet med en løbecykel. Ikke nok med at løbecykler er både sjove og underholdende for børnene, så er det også en gave, der kan bruges sammen med dig. Med en løbecykel, kan du og dit barn tage på cykeltur sammen. I kan smøre en madpakke og cykel en tur ud i naturen, og få en god dag ud af det. Dit barn vil helt sikkert elske at kunne efterligne dig på cyklen. 

Det store spørgsmål er så, hvilken løbecykel skal du vælge? Der findes mange forskellige slags, og det er med at finde en, som passer til dit barn både praktisk, i størrelsen og i udseende. Du kan finde hjælp på nettet, ved at benytte dig af en løbecykel guide, til at finde den perfekte løbecykel. 

 

Vær kreativ med barnets eget værksted 

En god gave, som dig og dit barn kan være fælles om at lege med, vil være barnets helt eget værksted. Uanset om det er til en pige eller en dreng, er det sjovt for de små, at have sit eget værktøj, som han eller hun kan gå rundt i huset og reparere ting med. Brug dit eget værktøj i legen, så barnet får følelsen af, at have sit helt eget værktøj magen til fars. 

I kan eventuelt starte på et projekt sammen. Det kan være noget i huset der skal fikses, som dit barn kan være med til. På denne måde får dit barn følelsen af at hjælpe til, og giver helt sikkert en stolthedsfølelse, når resultatet er færdigt. Det er også en mulighed, at i sammen kan bygge noget. Det kan være et lille bord af træ, et fuglehus eller andet. På den måde skaber i noget sammen, og får kvalitetstid ud over det sædvanlige. 

 

Købmandsbutik til sjov og leg 

Børn elsker at lege med mad. Børnene ser jer, lave mad derhjemme hver dag, og får inspiration til selv at prøve. Har i allerede køkken og mad som legetøj derhjemme, vil en gavemulighed være, at give en købmandsbutik. I købmandsbutikken skal dit barn kunne sælge maden til jer. Købmandsbutikker kan købes i forskellige legetøjsbutikker, men kan også laves selv. En hjemmelavet butik kan indeholde, lige hvad du synes en købmandsbutik skal indeholde, men skal som minimum indeholde priser, mønter og en disk. Dit barn har højst sandsynlig været med ude og handle flere gange, og kan derfor efterligne sine erfaringer herfra. Det er en sjov og hyggelig måde, at bruge jeres tid sammen på.