Vind hendes hjerte med den perfekte date

Dette indhold er sponsoreret

Går du desperat og leder efter den eneste ene men uden held? Har du inviteret mange på dates, men bagefter er det som om, de ikke rigtig svarer? Så kan det måske skyldes dine dates. Mange mænd tænker nemlig slet ikke lige så meget over, hvordan en date foregår, som rigtig mange kvinder gør. Derfor kan du som mand nemt komme til at vælge det nemmeste eller billigste, fordi du tror, det ikke betyder noget. 

Langt hen ad vejen, betyder prisen meget lidt for de fleste kvinder, og hvis hun brokker sig over, at du ikke bruger nok penge på hende, skal du måske kigge dig om efter en ny. Det, som kvinder typisk synes, er vigtigst, er tanken bag daten. De vil gerne føle, at du har brugt noget tid på at komme på den perfekte date til dem. Herunder har vi samlet nogle forslag til, hvordan du kan overraske hende med den helt perfekte date. 

Trænger hun til at trække stikket? Så er et kroophold svaret

I den tid i har brugt sammen, har du måske flere gange hørt hende sige, at hun føler, hun har travlt i hverdagen og virkelig trænger til at koble lidt fra. Her kan du vise hende, at du har lyttet til, hvad hun siger, og invitere hende på et lækkert kroophold med middag. På den måde kommer i væk fra hverdagens stress og jag, og i kan slappe helt af i hinandens selskab. 

Det er dog vigtigt, at du ikke inviterer hende på denne date, som den allerførste. I skal helst have kendt hinanden i lidt mere end en uge, før du tager hende med på sådan en date. Når det er sagt, så kan det være den fineste overraskelse til din kommende kæreste. Det er helt sikkert en date, der vil gøre indtryk. Se hvilke kroophold med middag der findes.

Har hun et ønske om mere spænding i hverdagen?

Når i har lært hinanden godt at kende gennem flere små dates, har du måske bemærket, at hun giver udtryk for gerne at ville have lidt mere spænding i hverdagen. Hun er måske blevet fanget lidt i hverdagens trummerum og trænger til, at der skal ske noget nyt og spændende. Her kan en spontan og aktiv date være det helt rigtige valg. 

Du kunne eksempelvis tage hende med ud og køre gokart, hoppe i faldskærm eller flyve luftballon. Det vigtigste er, at aktiviteten på en eller anden måde rykker ved hendes grænser og bryder med hverdagens trivialitet. På den måde opnår i også et godt minde sammen, som i kan dele og fortælle andre om.

Er hun traditionelt anlagt? 

Hvis din date er meget traditionelt anlagt, skal du ikke tænke helt så meget ud af boksen. Hun vil antageligt foretrække en romantisk men afdæmpet gestus. Her ville en lækker hjemmelavet aftensmad efterfulgt af en god film være lige, hvad hun har brug for. Du kan måske overraske hende, når hun kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og du står klar med hendes livret på bordet og tændte stearinlys. 

Når det handler om at vælge den gode date, så er det alfa omega, at du tager stilling til, hvad din date bedst kunne tænke sig. Lad være med at invitere alle dine potentielle kærester på de samme dates. Ryst posen og tag stilling til, hvem din udkårne er.