Tips til at forkæle din kæreste på hendes fødselsdag

Det er altid skønt at blive forkælet. Hvis din kæreste snart har fødselsdag, kan det være, at du er gået i gang med at planlægge, hvordan du bedst muligt kan forkæle hende på selve dagen. Mangler du inspiration til, hvad du kan finde på, finder du her flere gode forslag.

Det kan du planlægge til din kærestes fødselsdag

  • Lave hendes yndlingsmåltid – Uanset om du er god i køkkenet eller ej, kan du give dig i kast med at lave din kærestes yndlingsmåltid. Det vil uden tvivl få hende til at føle sig elsket. Du kan eventuelt øve dig på at lave den pågældende ret inden den store dag, hvis du ikke har prøvet at lave den før.
  • Overrask hende med morgenmad på sengen – Hvis det er muligt, kan du vælge at overraske hende med morgenmad på sengen. Herefter kan I sammen sidde i sengen og snakke om, hvad der skal ske i løbet af dagen.
  • Send blomster til hende – De fleste kvinder er vilde med blomster. Derfor kan du vælge at sende fødselsdagsblomster til din kæreste derhjemme eller på arbejdet alt efter, hvor hun er henne.
  • Inviter hende på en spadag – Der er intet, som slår en afslappende spadag. Hvis din kæreste er vild med selvforkælelse, så er det bestemt den helt rette overraskelse. Det kan være en massage, en ansigtsbehandling eller lignende.
  • Tag på et udendørseventyr – Er din kæreste en mere udendørs og eventyrlysten type? Hvis det er tilfældet, vil hun måske finde det mere spændende, hvis planen for hendes fødselsdag inkluderer et udendørseventyr.