Tør du godt læse med?

Kan du heller ikke slippe en krimi efter første ord og kan fortællingen være så medrivende, at det løber dig koldt ned ad ryggen, når jagten på morderen sætter ind? Så er du bestemt ikke alene. Den uhyggelige fortælling synes for mange fascinerende og ikke mindst spændende – ja, måske også lidt for uhyggelig til tider.

Er du også spændingssøger, så dyk ned i bøgernes verden og mærk adrenalinen syde og boble i hele kroppen!

Krimislugeren

Hvis du elsker krimier, så har du sikkert allerede tygget dig igennem flere af de store bogserieklassikere. Måske har du både slugt bøgerne og filmene af Afdeling Q? Så kan du ganske passende give dig i kast med det nyeste skud på stammen: Natrium Chlorid. Jussi Adler-Olesen har endnu engang en sag for de to garvede politimænd, Carl Mørck og Assad.

Hvis ikke du kan holde til at sidde stille under den hæsblæsende fortælling, kan du sætte bogen på som lydbog i stedet, og lade en anden om oplæsningen. Så kan du få lov at hoppe i sædet alt du vil uden at det afbryder din læsning. Det kan også være en effektiv måde at klare de sure pligter på.

Hvis du er fascineret af science fiction eller true crime-genren, findes der også et udvalg af podcasts, der undersøger mystiske fænomener eller gruopvækkende opdagelser. Men vær forberedt på, at det kan gå udover din nattesøvn!

Gys og gru for børn

Har du stadig børn i hjemmet, kan det godt være, at du må vente lidt med at invitere dem med ind i de voksne krimi- og thrillerromaner, men elsker dine børn også uhyggen, findes der er et væld af børne- og ungdomslitteratur, der nok skal få hårene i nakken til at rejse sig.

Gør det ekstra spændende ved at fortælle jeres egne gyserhistorier. Sæt lommelygten op til ansigtet og påbegynd en vild historie!