Hold den perfekte mandeaften for alle vennerne

Er kæresten og børnene ikke hjemme en fredag aften, er det tid til at holde en rigtig hyggelig mandeaften for alle vennerne. Men hvordan får du nu det hele til at spille sammen, så det bliver en aften, som alle dine venner vil nyde? Det får du svaret på her.

Placer en kølebrønd med øl i haven

Hvis du skal imponere dine venner, bør du have en kølebrønd i haven således, at der konstant er kolde øl. Find et godt sted i forhold til grillen, så du og vennerne ikke skal bevæge jer alt for langt.

Kommer dine gæster tidligt, er det en god idé, at du også har sørget for lidt snacks. Herved er der noget at spise indtil, at maden er klar. 

Køb ekstra lækkert kød til grillen

Det er alfa og omega, at du får fat i noget lækkert kød til grillen. Det kan eksempelvis være a5 wagyu kød, der er forsynet med den bedst mulige fedtmarmorering og smag. Du finder højst sandsynligt ikke et bedre stykke kød end dette. Du kan godt forvente, at kødet smelter på din tunge, da det er ekstra lækkert. Det er altså en smagsoplevelse, som du og dine venner sent vil glemme. 

Vælg det rette tilbehør til grillkødet

Du skal naturligvis også finde noget tilbehør til kødet. Først og fremmest skal du sørge for at finde en vin, der passer perfekt til det valgte kød. Derudover kan du servere enten en smagfuld kartoffelsalat eller helt nye kartofler, hvis de er i sæson.