Overrask din partner med en picnic

Picnic kurv

Har du og din partner haft travlt i lang tid? Hvis det er tilfældet, har I måske ikke rigtig haft tid til hinanden. Når dette sker, er der mange par, der vælger at tage på et weekendophold for at nyde tosomheden i nogle dage. 

Men det er en dyr og tidskrævende fornøjelse. Heldigvis kan du finde på andre ting at lave sammen med din partner, hvor I stadig kan nyde hinanden. Du kan eksempelvis arrangere en picnic.

Find et roligt sted

Du bør starte med at finde frem til et stille og roligt sted, hvor du og din partner kan tage hen. Hvis det ikke skal være alt for besværligt, kan I blot have en picnic i jeres egen have. Et andet godt sted er i en skov, hvor der ikke kommer ret mange mennesker. Det er helt op til dig, hvor du mener, at det vil være bedst for jer at være på picnic.

Pak picnickurven

Du behøver ikke at fare ud og købe en picnickurv for at tage på picnic. Brug en anden form for kurv, en køletaske, en rygsæk eller hvad du nu lige har. I tasken skal der naturligvis være noget lækkert mad, frugt eller hvad du og din partner godt kan lide at spise. Er I til at drikke vin, kan det være, at en Chardonnay vin er lige sagen for jer. Er I mere til øl eller sodavand, så sørg for at have dette med. 

Til allersidst skal du huske et tæppe, som I kan sidde på. Naturligvis skal du også invitere din partner.