Tips til mænd: Sådan kan du imponere din date

Hvis du er ved at planlægge en date, så kan du blive meget klogere her. Og det kan godt betale sig at læse lidt ekstra på lektien – især hvis du endeligt har landet en date med den person, du har haft et godt øje til i længere tid.

Hvordan imponerer du ham eller hende? Det kan du læse mere om her.

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Det første, du bør overveje, er, hvordan præsenterer dig selv. Bare rolig, det er ikke nødvendigt med en fuld make-over. En lille smule kan også gøre det.

Sørg for, at tøjet spiller, og at håret og skægget er trimmet og lækkert. Så er du nået rigtig langt. Udover tøjvalg og barbering kan du også overveje nogle af de mindre ting. Det kan eksempelvis være, at du bruger lidt ekstra tid på at vælge den helt rigtige parfume.

Herudover kan du også kigge på forskellige accessoires, der kan løfte dit outfit til det næste niveau. Du kan eksempelvis finde nogle smarte ure hos https://www.designerure.dk/. Hvis du lykkes med at vælge et ur, der sætter prikken over I’et på hele outfittet, så kan det gøre en kæmpe forskel på, hvordan du fremtræder – og det er noget, der virkeligt imponerer.

Planlæg den helt perfekte date

Det er ikke kun dit udseende, der skal imponere, det er også selve daten. Brug gerne lidt tid på at overveje, hvilken type person du skal på date med, inden du vælger, hvad I skal lave.

Eventuelt er det noget, du kan snakke med din date om. Hvad vil han eller hun gerne lave? Bare fordi I beslutter det sammen, betyder det ikke, at du ikke kan planlægge en enkel overraskelse, der kan gøre aftenen endnu mere speciel. Dette er uden tvivl den sikre vej at gå. Det gælder især, hvis du ikke kender din date særligt godt. Så undgår du nemlig at planlægge noget, der slet ikke falder i god jord hos daten.

Stil de rigtige spørgsmål til din date

Når I er på daten, så handler det om at fremvise din personlighed på den mest sympatiske og attraktive måde. Det gør du for eksempel ved at være til stede i nuet, ved at være dig selv og ikke mindst ved at stille velovervejede spørgsmål, der fremviser en reel interesse i din date.

Hvis du stiller nogle gode spørgsmål, viser du din date, at du er meget interesseret i at lære personen bedre at kende. Men sørg for at overveje dine spørgsmål, så du ikke bare skyder løs med ligegyldige spørgsmål.

Hvil i dig selv

Når daten er planlagt, tøjet er lagt klar, og du føler dig klar til dit livs date, så er der én ting mere, du bør huske. Du skal hvile i dig selv på daten. Forsøg ikke at være noget andet, end hvad du er. Forsøg ikke at være mere eller mindre – bare vær dig selv.