Når det er tid til en perfekt herreaften

Sommetider kræver ren afslapning med gutterne noget særligt, og det kan komme i mange former. Hvis det er blevet tid til en perfekt herreaften med dine venner, så er det på med jakkesættet og frem med det helt store og udsøgte udvalg af lækre og unikke cocktails. Der er nemlig intet, der siger ren luksus som en aften med gutterne, hvor man har fundet de ekstra gode varer frem fra barskabet. Her er gin et perfekt valg, eftersom det er en likør, der er meget alsidig og kan bruges i utrolig mange forskellige drinks. Hvis du har brug for inspiration til Cocktails med gin, er du kommet til det rigtige sted.

En aften med god stil

Med sin lette smag af det, som nogle beskriver som gran og andre som en let smag af citrus, er gin en klassisk og helt nødvendig drink i ethvert barskab. Gin kan danne bunden for en perlerække af fantastisk velsmagende drinks. Du kender sikkert mange af dem ved navn som for eksempel en Tom Collins, gin hass eller den helt klassiske gin og tonic. Vi har nok alle smagt en gin og tonic undervejs i vores liv og har måske også opdaget, at der kan være stor forskel på smagen afhængigt af kvaliteten på din gin. Når man arbejder med så få ingredienser i en drink, er det nemlig umådelig vigtigt, at man bruger en gin af høj kvalitet, som ikke kradser i halsen og giver en grim eftersmag. Gin er helt fantastisk, når man køber de bedste af slagsen.

Det kan være, at en god herreaften for dig er en omgang poker med drengene? Eller måske at tage sammen ind og se en fodboldkamp? Uanset hvad kan du sætte prikken over i’et med en lækker drink til gutterne, der helt sikkert vil bringe dine gæster i stødet og skabe god stemning. En herreaften i selskab med gutterne er en luksus i sig selv, men når der bliver tilsat alkohol fra øverste hylde, stiger stemningen med garanti til 11.

Når stemningen er højest

Når aftenen skal være ud over det sædvanlige, kan man for eksempel stille an med et drinksbord. Her får du brug for et par ekstra ingredienser, der ofte kan virke ubetydelige, men faktisk er helt afgørende, hvis du vil tage en drink fra nul til hundrede. Man kommer langt med et par citroner, lidt lime eller en smule sukker. Hvis du ikke har en god shaker eller en beholder til isterninger, er det klart en investering værd, da det gør det meget lettere for dine gæster selv at fylde isterninger i deres drinks uden først at skulle åbne fryseren.

God mad, gode drinks og godt selskab. Det er opskriften på den perfekte herreaften med udgangspunkt i god stil og gode stunder. Fornyelse kan virke forfriskende, og derfor kan det anbefales at stille an med et udvalg af udsøgte drinks frem for den sædvanlige øl, der altid kan sætte gang i hyggen, men som måske ikke slår til ved særlige lejligheder, hvor der skal festes og fejres. På med jakkesættet, sæt playlisten på, og gør klar til en aften, I ikke vil glemme.