Kvinder vil have en mand med styr på sin økonomi og sig selv

Som mand kan du måske føle, at du skal leve op til rigtig mange forventninger for at være interessant hos det modsatte køn. Du skal klæde dig rigtigt, håret skal sidde på den rigtige måde, du skal have et godt job, og du skal gerne have en masse talenter.

Inden du bliver helt forpustet bare ved tanken om de mange forventninger, så skal du vide, at de fleste kvinder godt ved, at den perfekte mand ikke findes. Det er altså okay at have nogle fejl og mindre positive sider, så længe man har styr på sig selv og sit liv.

Du skal vide, hvad du vil

Den gennemsnitlige kvinde vil rigtig gerne finde en mand, som ved, hvad han vil med sit liv. Derfor vil det være en kæmpe fordel, hvis du har gjort dig nogle tanker omkring din fremtid. Du skal ikke nødvendigvis have planlagt alt ned til mindste detalje, men du skal gerne have fundet en retning.

Ingen kan spå om fremtiden, men det er sundt at have både drømme og ambitioner – og det er i øvrigt noget, som kvinder sætter enorm pris på.

Så… hvad vil du med dit liv? Den kan du lige tygge lidt på.

Du skal have styr på din økonomi

Først og fremmest er det vigtigt at pointere én ting; man behøves ikke at være rig for at have en sund økonomi. Godt nok kan det være lettere at få det økonomiske til at hænge sammen, hvis man har en høj indtægt, men det er slet ikke afgørende, hvad du tjener. Det vigtigste er, at der er en naturlig balance mellem dine indtægter og udgifter, og at du betaler dine regninger til tiden.

Er du bange for at skræmme din drømmekvinde væk med din dårlige økonomi, så bør det være motivation nok i sig selv til at gøre noget ved det.

Har du brug for flere penge mellem hænderne, så lån til forbrug med santander via linket – eller endnu bedre; spar op til dine drømme. Du skal aldrig låne flere penge, end du har mulighed for at betale tilbage – det er en meget vigtig huskeregel.

Du skal hvile i dig selv

Det er måske lettere sagt end gjort at hvile i sig selv, hvis man har svært ved at affinde sig med, hvordan man ser ud, og hvordan man er som person. Det er ikke desto mindre alfa og omega, at du elsker dig selv, for ellers kan det være svært for andre at komme til at elske dig. Det handler i det store hele om at blive bedre til at håndtere negative tanker og følelser, ligesom du skal lære at nyde dit eget selskab. Du kan med fordel arbejde med disse ting, inden du går på udkig efter din drømmekvinde. Hun er derude et sted.