Sådan arrangerer du den perfekte herreaften

Er det blevet din tur til at afholde den årlige herreaften eller trænger du blot til en god aften i selskab med gutterne – så kan du her få et par gode tips og tricks til, hvordan at du arrangerer den perfekte herreaften for gutterne, med alt hvad det indebærer af god mad og drikke.

Vin- og pizzaaften

De fleste mænd kan godt lide at drikke et godt glas vin og spise en lækker pizza. Men det behøver altså ikke at være en kedelig færdiglavet pizza fra det lokale pizzaria, serveret med en halvkedelig vin fra supermarkedet – tværtimod!

Hvis du invitere gutterne på hjemmelavet pizza efter alle kunstens regler, og tilmed disker op med nogle gode, spændende vine, er der straks lagt i ovnen til en god herreaften. Køb nogle gode råvare ind til at lave lækre, autentiske pizzaer, og find et par gode vine frem, så skal det nok blive hyggeligt.

Øl- og fodboldaften

Det er vist ingen hemmelighed, at to ting der kan samle de fleste mænd – er øl og fodbold. En god fodboldaften med gutterne går man aldrig helt galt i byen med, og hvis man tilmed sørger for at der er nogle gode og spændende specialøl, så skal drengene nok blive glade.

Husk at sørge for at der er massere af lækre snacks samt en god portion øl til gutterne. Så er det bare med at blive enige om hvilken kamp I skal se, og så er der altså dømt mandehygge for alle pengene.

Herremiddag og bytur

En god herremiddag efterfulgt af en sjov bytur er heller aldrig et dårligt forslag til en god aften med gutterne. Du kan f.eks. lave en lækker middag med en god bøf og en lækker vin til. En god middag med drengene er altid et godt startskud til en sjov herreaften.

Det kan også være at I foretrækker at spise ude, og det er der heller intet i vejen for – så slipper du tilmed også for opvasken. Måske kender du en god restaurant du gerne vil vise gutterne, eller også kan I prøve noget helt nyt og spændende inden jeres bytur.

Der er altså masser af muligheder, når det kommer til at arrangere den perfekte herreaften. Så ligemeget, om valget falder på god vin og hjemmelavede pizzaer, øl og fodboldkamp, eller en middag efterfulgt af en sjov bytur, så er det altså bare med at få inviteret gutterne over.