Find en god gave til din kammerat

Dette indhold er sponsoreret

Du kender formentlig situationen, hvor du skal til fødselsdag eller en anden festlig begivenhed hos din kammerat. Det forventes, at du medbringer en gave til ham, men du ved slet ikke, hvad du skal give ham, så derfor ender du med at finde et eller andet i sidste øjeblik. 

Det behøver dog ikke være svært at finde en god gave, hvis bare du har den rette inspiration. Hvis du bruger lidt tid på det, kan du finde rigtig fede gaveidéer. Her i artiklen vil vi gerne hjælpe med dette, og vi giver dig derfor tre idéer til gaver, som du kan give din ven.

 

Få lavet en plakat personligt til ham

Den første gaveidé, som helt sikkert vil gå rent hjem, er; lav din egen plakat. I de seneste par år har der været stor hype omkring firmaet Dialægts plakater, som viser forskellige talemåder, og hvad der virkelig menes med dem. Det er nemt at designe sin egen plakat, så du for eksempel kan lave en med sætninger, som din ven tit ytrer. Her kan du eventuelt hente inspiration fra jeres fælles venner, så du får alle de bedste citater med.

Det er en ret personlig gave, hvor du samtidig har mulighed for at tage lidt kærligt pis på modtageren. Den er rigtig sjov og uhøjtidelig, og han vil efterfølgende kunne hænge den op på væggen, for at hylde jeres venskab.

 

Arrangér en herretur

Du kan også vælge at gå sammen med jeres fælles venner og arrangere en herretur. Det kan godt være svært at finde tid i hverdagen til, at alle vennerne kan være sammen på samme tid. Derfor kan det være en god gaveidé, at I alle arrangere en dag eller en weekend, hvor I for eksempel tager i sommerhus eller tager ud at køre gokart sammen. 

Der er mange aktiviteter at vælge mellem, så I kan vælge noget der passer til jeres vennegruppe. Hvis I for eksempel sætter pris på god øl, kunne det være en idé med en ølsmagning. Omvendt kan I tage ud at spille paintball, hvis I godt kan lide, at der sker noget aktivt.

 

Køb en god flaske spiritus

Den sidste gaveidé, som vi har valgt at præsentere, er en, der taler til livsnyderen. Hvis din kammerat sætter pris på en rigtig god flaske spiritus, kan dette være en god gave. Her handler det selvfølgelig om at flotte sig lidt og købe noget, som han ikke ville købe til sig selv. Det kan med fordel være en flaske, der kan gemmes til en god lejlighed.

Om du vælger at give en god whisky, rom, cognac eller noget helt fjerde, bør selvfølgelig komme an på, hvad din ven bedst kan lide. Det kan også være et par gode flasker vin, hvis han er mere til det. Hvis du er heldig, kan det være, at han vælger at drikke den sammen med dig, og at I dermed får en god aften ud af det.