Det skal du lave sammen med din ven

Det er altid hyggeligt at ses med en ven, men det er ikke altid let at finde på noget at lave sammen. Det ender sikkert ofte med, at I laver det samme igen og igen. Ligesom i et forhold kan det være godt i et venskab at lave nogle ting, som I aldrig før har lavet sammen. Det giver nemlig noget fornyet energi. Hvis du gerne vil prøve at lave noget helt nyt sammen med en ven, kan du få inspiration her.

Tag til vinsmagning

Når I gerne vil lave noget anderledes, kan I prøve at finde på at tage ud og opleve noget, der interesserer jer begge. Hvis I f.eks. er helt vild med vin og godt kan lide at nyde et glas eller to derhjemme, kan I prøve at udvide og tage til vinsmagning sammen.

Start en udfordring sammen

Hvis I har et eller andet, I gerne vil opnå, er det altid lettere, hvis I gør det på samme tid, så I kan motivere hinanden. Det kunne f.eks. være sådan noget som et rygestop. Et rygestop er noget af en udfordring, men det bliver langt lettere, hvis I er to om det. I kan gøre jeres rygestop lettere ved hjælp af en e-cigaret, som I kan shoppe her https://www.smoke-it.dk/butikker

Til middag hos…

Hvis I er typerne, der godt kan lide at lave mad begge to, kan I aftale to datoer, hvor I kan hjem til henholdsvis den ene og den anden for at spise mad. I kan lave en lækker middag til den anden, som I kan nyde i fælleskab.

Tag ud og prøv en sportsvogn

Hvis I er vilde med fart og biler, kan I give jer selv den oplevelse at komme ud og køre i en sportsvogn sammen. Det vil være en rigtig fed oplevelse, som I sent vil glemme.