4 konkrete idéer til kalendergaver til hende

Vil du gerne overraske din kæreste med en sød og sjov pakkekalender, men er du lidt i tvivl om, hvilke gaver du skal vælge til hende? Så kan du her få 4 konkrete idéer til kalendergaver til hende, så du kan lave en god pakkekalender til hende.

En oplevelse er altid en god gave

Hvis du synes, at det er svært at finde på en god gave til din hendes pakkekalender, så er en oplevelse altid en sikker vinder. Det kan være en oplevelse, som I kan dele sammen, eller det kan være noget, hun længe har drømt om.

Måske skal det være en oplevelse med en dag i det fri hen over foråret, en tur på det lokale museum eller måske en tur i svømmehallen. Selv de små oplevelser tæller, så det er med at finde oplevelser, hun virkelig vil sætte pris på.

Derfor skal du altid give noget spiseligt i kalendergave

En spiselig gave er en god gave, især omkring juletid. Derfor kan du vælge hendes yndlingsslik til nogle af dagene, så det er lige som at have en chokoladejulekalender, men bare med hendes favoritslik. Det er en hyggelig gave at få, især når det er i december måned, og man har lyst til at hygge med slik.

Det kan være, at du tilføjer en chokoladejulemand eller en plade chokolade. Der findes meget lækkert juleslik, som er værd at putte i en julekalender, og som I naturligvis kan nyde sammen gennem hele december måned.

Hun kan altid bruge beauty produkter

Kvinder har altid brug for skønhedsprodukter, og det er en oplagt mulighed for dig, når du skal lave hendes pakkekalender. Du kan se på badeværelset, hvad hun er ved at løbe tør for, og så kan du købe det til hende til hendes pakkekalender.

Det er en sød gave med omtanke, og du er dermed sikker på, at hun får noget, hun rent faktisk kommer til at bruge. Hvis du ikke har styr på tingene, så tag et billede af produktet, og gå ned i din lokale Matas, og spørg om hjælp.

Et gavekort kan mere end du tror

Gavekort kan mere, end du tror, og de er også oplagte at ligge i hendes pakkekalender. Det behøver ikke kun at være et gavekort til en bestemt butik. Det kan også være et gavekort til en date-aften med dig, en massage eller måske, at du gør rent.

Det handler om at være kreativ og give din kæreste gavekort, som hun virkelig vil sætte pris på. Det kan sagtens være til ting, der ikke koster dig noget, men som giver jer to nogle dejlige minder sammen, eller som bare gør hendes hverdag nemmere.