3 gode råd til singlen, der drømmer om at finde kærligheden

Er du single, og kunne du godt tænke dig at finde den eneste ene? Så er det på tide, at du kommer ud på markedet og møder nye mennesker. Det kan dog være grænseoverskridende og svært at komme i gang, hvis man har været single længe – for hvad er det lige, at man siger og gør? Du skal ikke være bange for at springe ud i det. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, så er du havnet det rette sted. Denne guide hjælper dig på rette vej med et par gode tips til at finde kærligheden.

Tag ud og mød nye mennesker

Er du genert anlagt, så kan det være rigtig grænseoverskridende at tage alene ud og møde nye mennesker – men det er en af de bedste måder, du kan møde nye mennesker på. Start eksempelvis til en ny hobby, hvor du kan møde jævnaldrende.

Har du svært ved at få gang i samtalen, så bryd isen med kække scorereplikker. Du skal sige det med et glimt i øjet og med en vis sarkasme, for kvinder kan godt synes, at scorereplikkerne er platte, hvis de bliver brugt helt seriøst. Selvom kvinderne synes, at scorereplikker virker dumme, så er de i mellemtiden en rigtig god og humoristisk måde at sætte gang i en dialog på, hvis du kan lave lidt sjov med det.

Her er et par tips til, når du møder nye mennesker, som kan gøre det lettere at finde kærligheden:

  • Vær’ åben og undgå at dømme, førend du har haft en chance for at lære personen at kende og omvendt.

  • Stil spørgsmål og lyt – sådan viser du modparten, at du er interesseret og ønsker at fortsætte dialogen.

  • Hvil i dig selv for at fremstå mere selvsikker – det er kvinderne vilde med, og de falder pladask for en selvsikker mand, der ved hvad han laver – eller i hvert fald lader som om.

Spring ud i online dating

Der er flere og flere, der vælger at søge kærligheden ad andre veje, herunder på online datinghjemmesider og apps som for eksempel Tinder. Det lykkes også for rigtig mange at finde kærligheden på platforme som disse, hvorfor du selvfølgelig bør give det et skud, hvis du drømmer om at finde kærligheden. Hvem ved, måske venter kvinden i dit liv lige bag skærmen – et enkelt klik væk?

Vær åben og ærlig

Langt de fleste har en idé om, hvem deres type er: hvem de kunne se sig leve livet sammen med. Det er dog ikke altid, at denne type er den, man falder for. Langt de fleste bliver overrasket over, at de ender med at falde for en helt anden type, end hvad de havde forventet.

Derfor er det rigtig vigtigt i dating-processen, at du er åben. Vær’ åben for at møde nye folk, også folk som måske ikke siger dig noget ved første øjekast. Det vil åbne op for flere muligheder, som du ikke før har haft.