Tre gode grunde til at få epoxygulv som mand

Er du indehaver af et kontor med en række ansatte, eller skal du have nyt gulv hjemmet i køkkenet, så bør du overveje at få dig et epoxygulv. I de senere år har denne gulvtype vundet indpas i mange af de danske hjem, og dette er med god grund. For især hos mænd er epoxygulvet en stor succes, og vi fortæller dig her lidt mere om, hvorfor der lige præcis er, at du bør vælge denne type gulv til kontoret eller køkkenet i din private bolig.

Hvad er epoxygulv?

Måske du aldrig har hørt om denne gulvtype før, og det forstår vi godt. Før i tiden blev epoxygulve hyppigst anvendt i industrielle sammenhænge, da der var en række praktiske fordele ved at anvende denne gulvtype. Men i dag er epoxy blevet en gulvtype, som du finder i mange danske hjem. Dette er både på grund af de mange farvemuligheder, du får ved at vælge epoxygulv, og så slipper du for furer og trægulv i køkkenet. Epoxy er en flydende masse, der hældes udover gulvfladen, og det giver en blank og glat overflade.

Slidstærkt og holdbart

Selve epoxymaterialet er et tokomponentmateriale, der består af en hærder og en binder, der til sammen skaber et meget slidstærkt materiale. Epoxy tilsættes en række produkter, såsom farve, lim og maling. Når epoxygulvet er blevet lagt og tørret, så vil der være hele tre gange så slidstærkt som almindeligt betongulv, der i forvejen er noget af det mest holdbare på markedet. Derfor er epoxy også den stærkeste og mest slidstærke gulvtype, du finder.

Det er også grunden til, at denne gulvtype blev anvendt i industrielle sammenhænge før i tiden. Typen er nemlig slidstærke og nemme at vedligeholde.

Nem rengøring

Skal du have nyt gulv på kontoret, så er epoxygulvet lige noget for dig. For denne gulvtype er særdeles nem at gøre ren, da skidt og snavs hurtigt kan fjernes fra den glatte overflade. Derfor egner det sig godt til en virksomhed, hvor rengøringen skal fylde så lidt som muligt. Men ligesom med alt andet gulv, så skal du sørge for at vaske dit epoxygulv med de helt rigtige rengøringsmidler. Det er derfor vigtigt, at du forhører dig hos en specialist, så du kan få det helt rigtige at gøre godt med.

Når du anvender epoxygulv i din virksomhed, så kan du nemt finde rengøringsmidler til erhverv, der kan spare dig for en masse penge i det lange løb. Her finder du professionelle rengøringsmidler til konkurrencedygtige priser.

Æstetisk og moderne

Slutteligt er der selvfølgelig den måde, hvorpå denne gulvtype tager sig ud på i hjemmet eller på kontoret. For med en indretningskultur, der byder på et moderne og minimalistisk touch, så er et farvet gulv det oplagte valg. Mange vælger at få denne gulvtype i f.eks. en gul farve, der står i kontrast til det enkle og hvide køkken. Du kan ofte selv bestemme, lige præcis hvilken farve du ønsker på dit køkkengulv eller på dit kontor, så det er bare op til dig, hvad du går og drømmer om.