Dette skal du være opmærksom på, når du skal renovere

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have en plan og være forberedt med de rigtige ting, inden man påbegynder en renovering af et projekt. Det kan være at have styr på dit arbejdsfolk, hvad det konkret er, kunden ønsker sig, eller at have husket alle materialerne til renoveringen. Men for at renoveringen kan lykkes, er der nogle helt basale og nødvendige ting, du skal have på plads og styr på.

Det rigtige størrelse murerstillads

Selvom et murerstillads ikke ligefrem er noget, man kan have med under armen, er det alligevel vigtigt at have med til en renovering. Murerstilladset gør det muligt at komme op i nogle forskellige højdemeter, hvorfra du enten kan spartle, mure eller renovere.

Dog kan det være en god ide at være på forkant med sine overvejelser i forhold til bredde, højde og hvor meget murerstillads du og dine kollegaer har brug for. Det kan i sidste ende spare en masse tid og besvær.

Det rigtige antal varevogne

Man kommer heller ikke uden om, hvor vigtigt det er at have en varevogn. En varevogn er vigtig til et renoveringsprojekt, da den kan fragte materialer, maskiner og nødvendigt grej fra virksomheden og hen til renoveringsprojektet.

Inden projektets start kan det være en god ide at afgøre, hvilke materialer der skal bruges, og hvor meget af det man skal bruge. Dermed ved du, hvor mange varevogne du og dine kollegaer skal bruge, og hvor mange medarbejdere der skal hjælpe.

Det rigtige arbejdsgrej

Man kommer ikke så langt med det forkert grej. Derfor er det super vigtigt at have det rigtige grej pakket og med til et renoveringsprojekt. Skal noget mures nytter det ikke noget, at der ligger VVS-arbejdsgrej i varevognen. Derfor er det en fordel, at der er styr på det rigtige værktøj, maskiner og tilbehør inden selve projektets start.