Nyt værktøj til dit nye projekt

Er din værktøjskasse dit mest dyrebare eje? Så er det tid til at udvide lidt! Der findes uendeligt meget forskelligt værktøj til forskellige formål. Inden du køber noget nyt, er det en god ide at overveje, hvad du egentlig skal bruge. Skal du bruge værktøj som du ikke allerede har, kan du købe nyt på sider som AktivSlivern.dk.

Værktøj er nemlig ikke bare hammere og skruetrækkere. Der findes mange forskellige redskaber, som kan bruges til lige præcis det, du har brug for. Har du en drøm om at lave dit eget design projekt? Så er det måske nogen af disse materialer, du skal anskaffe dig, som en start:

  • Træplade: kan bruges til en masse forskellige ting – skilte, dekorationer mm.

  • Slibeartikler: bruges til at slibe forskellige materialer, for en mere ens overflade.

  • Brændemærkningspen: bruges til at brænde mærker i forskellige materialer – eksempelvis træ. Du kan lave skilte, mønstre og meget mere.

  • Hånd- eller træhøvl: bruges til at høvle i træ. Med en høvl kan du forme træet i en bestemt form eller gøre kanterne runde alt efter præference.

  • Maling + pensler: maling kan du bruge til alt – dog u kan bruge præcis de farver du vil. Det er en god ide at have, når du skal lave et projekt.

Sådan kommer du i gang

Når du har styr på hvad du egentlig vil lave af projekt, er det vigtigt, at du lægger en plan. Først skal du have styr på hvilke materialer du skal bruge. Derefter skal du overveje hvilken fremgangsmåde du vil gå ud fra. Det er en god ide at tænke tingene igennem først, så du har en ide om, hvad der skal ske.

Det kan være svært at vide hvor man skal starte, når man vil lave et nyt projekt. Det er ikke engang sikkert, at du er klar over, hvad du vil lave. Start med at overvej, hvad du synes kunne være spændende. Måske et træ-skilt til dit hus med din families navne på?

Det vigtigste er at huske, at du bare skal springe ud i det. Du finder helt sikkert ud af, hvordan du helst vil gøre tingene hen ad vejen. Det kan jo være at du ender med noget super godt, som du kun kan være stolt af selv at have lavet.

Mindre projekter, som dine børn kan være med til

Det kan være sjovt at lave sine egne, store projekter. Men hvis du vil lave noget med dine børn, er det en god ide at tænke lidt mindre. Det er ikke sikkert, at de er store nok til at styre en træhøvl eller værktøj – der findes heldigvis andre (mindre farlige) projekter, du kan lave med dem.

En sjov og ligetil aktivitet du kan lave med dine børn, er en ting som hjemmelavede smykker. Du kan lave armbånd, halskæder og så videre med dem – det vil de sikkert elske! Det kræver ikke andet end tråd og perler, og så er i ellers i gang.