Mangler du et nyt projekt i hjemmet?

Hverdagen flyver nogle gange forbi, og det er ikke lige altid, at man når de ting, som man gerne vil. Det kan være frustrerende – men hvis du sætter noget tid af, så ved du, at du kan få det gjort. Ønsker du måske at lave noget om derhjemme? Så er planlægning nøgleordet.

Uanset hvad du gerne vil have lavet om, kan du nok finde tiden til det, på en eller anden måde. Måske du kan gøre det over weekenden, eller måske endda over en ferie. Måske du kunne tænke dig at få lagt sand til en sandkasse i baghaven til børnene?

En sandkasse vil helt sikkert gøre børnene glade. Her kan de lege om sommeren, og i kan rigtigt hygge jer. Det er også en god måde at komme lidt ud på, så man ikke ender med at sidde indenfor og se film hele sommeren sammen med børnene.

Overvej, hvad du gerne vil bygge eller lave om

Når du skal i gang med at lave noget om eller bygge derhjemme, er der lige nogle ting, der skal være styr på først. Du skal for eksempel have fundet ud af helt præcis, hvad der skal laves, og hvordan det skal gøres.

Du kan starte med en lille brainstorm. Find ud af præcis hvad du vil lave – måske der skal males indenfor? Så kan du starte med at overveje, hvilken farve, det skal være. Herefter skal du have fundet ud af, hvilke ting du mangler – maling, pensler og så videre.

Når du først har fundet ud af alle de ting, kan du gå i gang. Måske det kan gøres til en hyggelig ting, ved at invitere nogle venner eller noget familie, som også kan hjælpe. På den måde kan i alle sammen hjælpe til, og have det rigtigt hyggeligt sammen.

Ideer til, hvad du kan lave/bygge derhjemme

  • En ”forhindringsbane” til børnene. Stil nogle træstubbe på jorden, så de kan gå fra den ene til den anden. Lav eventuelt en balance bum af træ.

  • Mal en væg i stuen. Hvis du synes, at stuen mangler lidt liv, kan du male en af væggene i rummet. Det kunne være i en fin farve, så det bryder indretningen lidt.

  • Byg en terrasse. Dette er et lidt større projekt – men hvis du er en mand, som elsker at bygge, er det jo ingen sag. Få lidt hjælp, og byg en spritny terrasse i haven.

  • Gør haven i stand. Hvis du godt kan lidt at arbejde lidt udenfor, kan du gøre haven lidt i stand. Byg eventuelt nye plantekasser, som der kan plantes flotte blomster i.

  • Byg et gyngestativ til børnene. Hvis du har børn, vil de helt sikkert elske at få et nyt gyngestativ. Du kan bygge det af træ – få eventuelt hjælp fra venner eller familie.

Selvom det måske virker svært og tidskrævende at komme i gang, kan det nogle gange være rigtigt sjovt med et nyt projekt i hjemmet!