Giv dit trægulv en opfrisker

Hvis trægulvene i dit gamle hus netop har set dagens lys efter årtier under gulvtæppet, eller hvis dit synlige trægulv i husets stuer bare er blevet godt og grundigt slidte efter mange år under fødder og møblers hærgen, så bør du overveje en Gulvsliber Frederiksberg.

Med Gulvsliber Frederiksberg kan du få slebet eller afhøvlet dit trægulv – hvis du bor på Frederiksberg – så dine gulve kommer til at skinne igen – lige meget hvor mange år de har gemt sig under tæppet, og lige meget hvor mange fødder der har trampet på dem. Og for at dine gulve kommer til at skinne endnu mere, udføres også en efterbehandling af træet med enten lak, sæbe eller olie, så dit trægulv både vil være nemt at holde rent, og så det får et fantastisk flot look.

Alle trægulve fortjener kærlighed

Trægulve er yderst efterstræbte i moderne huse såvel som gamle gårde, da de giver et flot og naturligt look til din bolig. Hvis du skal have nyt gulv til dit hjem, har du derfor helt sikkert overvejet at få lagt et trægulv. Desværre er nye trægulve rigtig dyre, og den høje pris kan hurtigt sætte en stopper for dine drømme.

Men hvis du allerede har trægulve i din bolig, og du tror de trænger til at blive udskiftet bare fordi de er blevet lidt kedelige og slidte at se på, så kan du godt tro om. Der findes nemlig næsten ingen grænser for, hvilke trægulve der kan få nyt liv med en gulvslibning eller gulvafhøvling, og du vil derfor blive overrasket over, hvor flotte dine gamle og hæslige gulvbrædder kan blive efter en gulvslibning eller -afhøvling.

Selv meget slidte gulve med dybe ridser kan omdannes til lækre overflader, der igen bringer træets flotte struktur frem i din stue. Og med en efterbehandling kan alle gulve med lidt kærlighed komme til at skinne igen.