Byg dit eget haveskur

Kan du lide hele tiden at have gang i nogle nye projekter? Dit næste projekt kan f.eks. være at bygge et skur til din have. Hvis ikke du allerede har sådan et, kan du nemlig få stor brug ud af det. Det er på mange måder rigtig praktisk og brugbart. Men hvordan kommer du i gang, når du gerne vil bygge dit eget skur?

Pas på dine ting med et haveskur

Det gode ved et haveskur er, at du bl.a. får en masse opbevaringsplads til nogle ting, som måske ikke lige har en anden god plads i dit hjem. Det gælder sådan noget som dine haveredskaber, krukker, børnenes havelegetøj, din plæneklipper m.m. Hvis du har et skur til den slags ting, kan du bedre beskytte dem mod al slags vejr.

Hvor stort skal dit skur være?

Det er en god idé som det første at overveje, hvor stort dit skur skal være. Det gode ved at bygge skuret selv er nemlig, at du helt selv bestemmer, hvordan det skal se ud. Du kan altså få det til at matche lige dine behov og din have. Du kan lave et lidt mindre skur, som bare skal have plads til dine haveredskaber og et par urtepotter. Men du kan også lave et større skur, hvor du har plads til din plæneklipper, grill, brænde m.m. Det kommer helt an på dine behov.

Find de rette materialer til dit skur

Når du skal udvælge materialer til dit skur, skal du tænke over, at det skal være nogle, der kan tåle lidt af hvert. De skal kunne holde til al slags vejr. Det er rigtig populært at vælge træ, som det primære materiale. Som base for dit skur kan du lave en bund af belægningssten, som det kan stå på. Du kan finde billige belægningssten hos Sandgaardbeton.dk.