Tips: Beskyt din smartphone med cover eller etui

Hvad skal du vælge inden for covere eller etuier til din smartphone? Svaret varierer en smule, men uanset hvad skal et cover selvfølgelig kunne yde en vis beskyttelse mod slag, stænk og skidt. For ét er, om et cover er et flot stykke tilbehør til din telefon. Noget andet er, om det faktisk bidrager til at værne mod splintrede skærme, fugt eller lommeuld i portene. Med det in mente, hvad kan covere?

Mobiltilbehør til smartphone? Find det hos SkalHuset

Ønsker du at blive klogere på de forskellige typer af covere og etuier, du kan finde til smartphone, så tjek hos SkalHuset, for mobiltilbehør har de meget af. Hvad covere angår, kunne det være godt at vide, om du ønsker et transparent cover eller ej? Transparente covere gør, at du kan klemme et billede fast mellem coveret og smartphonens bagside. Ellers er disse en forholdsvist diskret løsning.

Overvej et TPU-cover med en tekstur, der giver et godt greb

Måske ønsker du et cover, hvor bagsiden har fordybninger, så du får et bedre greb. Hvis materialet er TPU (termoplastisk polyurethan), kan du regne med større elasticitet og beskyttelse af telefonen ved tab, end hvis du vælger et cover i hårdt plastik. Er du ængstelig for at tabe din telefon, så var et cover i TPU med varieret tekstur måske det rette valg. Hvad så med etuiet – hvad skal du vælge her?

Skal du vælge et etui med kortholdere i stedet?

Etuier til smartphones er nyttige, da de tit og ofte kommer med kortholdere og derfor kan gøre det at gå rundt med tegnebog overflødigt. Siden de kan lukkes med knaplås, magnetisk lås eller andet, nyder skærmen også lidt ekstra beskyttelse, når telefonen ikke er i brug. Prisforskellen mellem billige covere og ditto etuier er ikke stor, så det er ikke en svær beslutning at vælge mellem etui eller cover.