Gadgets og tilbehør til dit LAN-party

Man is playing on the console. Man holding gamepad and playing RPG

Hvis du er vild med computerspil og også deler denne interesse med dine venner, kunne det være enormt hyggeligt at holde et LAN-party. Her kan i alle sammen få muligheden for at dyrke jeres interesse sammen, og bare hygge jer rigtigt meget. Læs videre her for at finde ud af hvilke gadgets og tilbehør der kan være smart at have til dette Lan-party.

God lyd

Når man sidder og spiller spil til et LAN-party, er det vigtigt, at der er god lyd. De fleste bruger deres headset for at få den mest optimale lyd, men hvis i på at tidspunkt for brug for at afspille lyd, som alle kan høre, kan det være en mulighed at finde en god højtaler. Du kan finde Højtalere fra B&O her.

Det vil uden tvivl være super rart, at i har muligheden for at spille noget musik eller lignende, når i skal holde en pause fra at spille computerspil. Med en god højtaler vil i også få den bedst mulige lyd – og det er jo noget, der betyder meget.

Led lys og lyskæder

Når i skal sidde og game hele natten, er det ikke super rart, hvis der hele tiden er fuldt lys på i det rum, som i sidder i. det vil heller ikke være super hyggeligt, hvis alle lamper er tændt. Det kan derfor være en mulighed med LED lys strips, som i også kan skifte farven på. disse giver ikke så meget lys, men vil gøre stemningen super hyggelig.

Du kan også overveje at finde nogle helt normale lyskæder. Disse kan også sættes op i det rum, som Lan-partyet skal holdes i. de vil give en smule lys, så der ikke er helt mørkt, når i skal sidde og spille. Det vil helt sikkert også være rart bare at kunne se en smule.