Få styr på lyden med de rette stik til dit setup

Når du skal afholde et event, en koncert, et teater, et seminar eller noget helt fjerde, så skal du gerne have det rette setup for den bedste oplevelse. For med de rette rammer er der en større sandsynlighed for, at dit event bliver en succes. 

For at skabe de rette rammer skal du have styr på lokation og udstyr. Hertil kommer blandt andet det rette lys, lyd og setup. Uden dette kan ethvert event hurtigt blive tamt, da den ønskede effekt nemt kan udeblive uden det rette udstyr. 

Hos Light Partner finder du alt, du behøver til dit event. Her kan du blandt andet få styr på lyden med de rette stik til dit setup, så du er sikret den bedste lyd under hele dit event. 

Neutrik er den generelle standard

Et neutrik stik er blevet en standard, når det drejer sig om god lyd inden for underholdningsbranchen. Kvaliteten på neutrik stik er tårnhøj, og dermed kan stikket holde hele aftenen, både ved voldsom brug og ved mange forbindelser. 

Du finder et stort udvalg af neutrik stik online. Her kan du blandt andet finde stik i en sort farve, som gør dem neutrale at kigge på i dit setup. Du kan også finde kabler med en låsemekanisme på neutrik stikket. Dermed er du sikret en god forbindelse under hele dit event. 

Du kan også finde fiberkabler, som giver dig den ultimative forbindelse. Her er forbindelsen ekstra hurtig, så du får en oplevelse i topklasse. 

Schukostik for ekstra sikkerhed

Hos Light Partner finder du også forskellige typer schukostik. Disse er særlige to-benede stik med sidejord, som anvendes til at få korrekt jordforbindelse. 

Denne form for elinstallation er særlig vigtig, hvis du har gang i installationer med både vand og el. For alle elektriske apparater i forbindelse med vand skal være jordforbundne for en sikkerheds skyld.Følger du linket, så kommer du ind på Light Partners sortiment af schukostik, som du kan anvende til mange forskellige installationer, så du er på den sikre side i forhold til sikkerhed, som man aldrig bør nedprioritere.

Få vejledning og god service

Når du køber produkter hos Light Partner, så får du god vejledning og service med i prisen. Du kan her spørge de professionelle til råds og stille så mange spørgsmål, du har behov for, så du får købt de rette produkter til dit setup. 

Skulle du være i tvivl om dit køb, så kan du tage kontakt til Light Partner online og få svar på dine spørgsmål, så du får fat i det helt rigtige produkt til dit setup.