5 gadgets til manden, der er ny til elektronik

Der er ingen skam i at føle sig bagud med alle de gadgets, der konstant introduceres på markedet. Men hvis du vil begynde at indsamle gadgets, har vi tips til, hvor du med fordel kan begynde. Her er fem solide gadgets. 

iPad tilbehør til din tablet

En iPad kan bruges til mange formål. Det er også derfor, det både er populært blandt børn og voksne. Hvis man allerede ejer en iPad, kan iPad tilbehør være en måde at højne oplevelsen. iPad tilbehør er blandt andet covers, så du kan beskytte iPaden. Men iPad tilbehør kan også være et tastatur, så du kan skrive på farten. 

Hvis man gerne vil kunne bruge iPaden håndfrit, kan iPad tilbehør også være en holder, som kan sættes på enten badeværelset eller bilsædet. iPad tilbehøret kan komme i mange former, og iPad tilbehør fra Av-Cables.dk er derfor den sikre vej til at opgradere din iPad uden at skulle bruge en formue på en ny.

Trådløs oplader til dine gadgets

Det behøver ikke at være besværligt at skulle oplade sin telefon. For med en trådløs oplader kan man blot lægge telefonen på opladeren for

 at give den strøm uden nogle ledninger. Trådløse opladere bruger QI-teknologi, som er elektromagnetisk induktion. En trådløs oplader er derfor en fordel, hvis du hurtigt vil tjekke din telefon uden at skulle tage kablet ud og ind.

Et smartwatch

Et af de nyere gadgets på markedet er et smartwatch, som bliver udbudt af flere producenter. Apple tilbyder Apple Watch og Garmin tilbyder sportsure. Der findes nemlig forskellige typer af smartwatches med forskellige formål. Man kan bruge et smartwatch til at tage opkald og læse mails, men et aktivitetsur bruges til at tælle dagens skridt.

Et par trådløse høretelefoner

Uanset om du ofte skal modtage opkald eller høre musik, så er et par trådløse høretelefoner uundgåelige, hvis du gerne vil kunne gå frit rundt. Ved hjælp af Bluetooth kan du høre podcasts, musik eller radio, helt uden nogle ledninger. 

Et AirTag 

Hvis du jævnligt bekymrer dig om at miste dine ting på farten, så er dine bønner nu blevet hørt. Ved hjælp af AirTag, som er en lille gadget, der hjælper dig med at finde dine tag. Som en slags nøglering kan du både sætte den på dine nøgler eller din computertaske. Hvis de skulle blive væk, kan du spore dem på din computer. Der er derfor ikke længere grund til panik, hvis din taske er blevet væk.