Sådan finder du din træningsglæde- og motivation

Det er de færreste, der ikke har et ønske om gerne at ville holde sig i gang og være aktiv. Hvis du har netop det ønske, men alligevel ikke rigtig får gjort noget ved det, kan det skyldes, at du ikke kan finde motivationen til det.

Få tips til at finde motivationen til at træne her.

Mind dig selv om hvorfor du træner

Når du skal finde motivationen til at træne, skal du først og fremmest hele tiden minde dig selv om, hvorfor du gerne vil træne. Hvis du minder dig selv om, hvorfor du gør det, bliver det også lettere at holde motivationen oppe. Dit ønske om at træne kan skyldes alle mulige forskellige ting. Vil du gerne tabe dig? Vil du gerne blive stærkere? Vil du gerne bare holde dig sund og rask?

Uanset hvad kan du hænge et billede, citat el.lign. op på dit køleskab, som symboliserer netop dette. På den måde bliver du dagligt mindet om, hvorfor du har et ønske om at træne.

Investér i noget lækkert træningstøj

Hvis du skal finde motivationen til at træne, nytter det ikke noget, at du ikke har noget træningstøj, som du føler dig både komfortabel og smart i. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit tøj. Det giver dig en langt bedre energi i kroppen, som kan være med til at motivere dig.

Hvis ikke du har noget lækkert træningstøj, skal du helt sikkert overveje at investere i det. Du kan finde hættetrøjer og meget andet her.

Træn sammen med din ven eller kollega

Det kan nogle gange godt være rigtig svært at komme afsted, hvis du er alene om det. Hvis du har en ven, kollega eller søster, der også gerne vil træne, kan du spørge, om I skal gøre det sammen. Det virker ofte langt mere motiverende.