Er du klar til en triatlon? 7 tegn på, at du måske er det

Sneakers

1. Du elsker at presse dig selv til dine grænser.
Når du træner til en triatlon, er det vigtigt at være i stand til at flytte dine grænser. Det vil hjælpe dig med at opnå din bedste præstation på løbsdagen. Hvis du presser dig selv ud over din komfortzone, vil det hjælpe dig til at blive stærkere og hurtigere. Det vil også hjælpe dig med at udvikle den mentale sejhed, du skal bruge for at gennemføre løbet.

2. Du er altid på udkig efter en ny udfordring.
Triatlon kan være en ny udfordring, fordi det involverer tre forskellige sportsgrene. Du skal kunne svømme, cykle og løbe effektivt for at kunne gennemføre løbet.

3. Du har det godt med lange distancer.
Triatlon er godt, hvis du kan lide lange distancer, fordi det er en udfordring, der kræver udholdenhed og kondition. Løbet involverer tre forskellige sportsgrene, så du skal kunne svømme, cykle og løbe effektivt.

4. Du har en stærk svømmebaggrund.
Svømning er som sagt en del af en triatlon. Derfor er det en rigtig god ide ikke bare at kunne svømme, men også at kunne svømme hurtigt. Svømning er for mange den “nemme” del af en triatlon, da du bruger flere forskellige muskler på det. Det er derfor her man kan hente meget tid, hvis man svømmer hurtigt.

5. Du er veltrænet og kan cykle i timevis.
At være vant til at cykle langt er også en rigtig god ting. Dette er fordi man herigennem er vant til at sidde længe på en cykel og derfor ikke får lige så ondt i bagdelen.

6. Du er vant til at løbe lange distancer.
Løb forbedrer din kondition og kan være rigtig hårdt, hvis man ikke er vant til at løbe. Derfor er det en god ting at kunne løbe langt, hvis man vil gennemføre en triatlon.

7. Du har den mentale styrke til at klare dig igennem svære situationer.

Hvis du kan identificere dig med de fleste af disse punkter, så er du måske klar til at deltage i en triatlon! Selvfølgelig er træning nøglen til succes i ethvert løb, så sørg for at lægge arbejdet i det, hvis du vil krydse denne målstregen.