5 gode gaver til hende der elsker at træne

Det er ikke altid nemt at finde gaver til kvinder. Hvis din kæreste, kone eller gode veninde er helt vilde med at træne, så kunne det være en ide at købe en god gave, som passer til deres træningsliv.

De bedste gaver er de personlige gaver, som passer til kvindens interesse. Vi har derfor her samlet 4 gode gaveideer til hende, der bare ikke kan få nok af sport og fitness.

1. Sportstøj

Tøj til træning er altid et hit. Den fitnessinteresserede kvinde går med garanti også op i at se smart ud, når hun er oppe og træne. Du kan derfor glæde hende med et nyt sæt træningstøj som smarte tights, sports bh, træningstoppe eller måske et par nye løbesko. Den bevidste træningsglade kvinde ved, hvor vigtig det er at iklæde sig korrekt til træningen. Derfor kan du glæde hende med et nyt sæt tøj, som også er med til at skrue op for træningsglæden.

2. Træningsur

Sportsur, pulsur, fitnessur eller træningsur – der er rigeligt at vælge imellem. Måske kender du til det populære træningstur fitbit, som rigtig mange danskere går med i hverdagen og til træning. Formålet med uret er at tracke din puls, kalorieforbrænding, skridt og meget mere både, mens du er i bevægelse. Et træningsur er til hende, der gerne vil optimere sit træningsliv, måle progression og resultater og give motivationen et ordentlig skub.

3. Drikkedunk eller shaker

Det er vigtig at huske rigeligt med væske, når man træner. Forkæl hende den heldige med en fed ny drikkedunk, som kan tages med til træningen. Hvis du kender en, som også nyder godt af proteinshakes, så findes der også flasker med shaker funktion. Shaker flasker er perfekte til at mikse både protein, kreatin, BCAA eller pre-workout, hvis det skal med på farten.

4. Resistance bands

Resistance bands er et par stærke elastikker, som kan bruges til at intensivere træningen både der hjemme eller i fitness. De smarte elastikker kan tages med i over alt og bruges til en solid omgang træning med ekstra hård modstand. Hvis du kender en som elsker udfordringer, så er resistance bands en både god og alsidig gave til træningslivet.

5. Professionel massage

Hvis hun elsker fitness og træning i hverdagen, så giv hende en tur til massage i weekenden. Forkæl en træningsfanatiker med et afslappende massage, som hjælper kroppen med at restituere og komme af med de ømme muskler.