Sådan finder du den billigste el

En af de største syndere, vi støder på i vores budget, er ofte strømmen. Vores elregning er høj og efterhånden, som vi oplever prissætninger i samfundet, vil den blot stige. Derfor kan det godt betale sig at tage et kig på de muligheder, der byder sig for nogle besparelser.

Ofte kan du nemlig finde et elselskab, der sikrer dig billigere priser pr. kwh, hvorfor der i sidste ende kan være tale om en meget stor forbedring i dit måske efterhånden hårdt pressede budget.

Bliv kunde hos Velkommen

Når du gerne vil finde den absolut billigste el, så bør du tage et kig online. Her er det nemlig flere steder muligt for dig at sammenligne priserne pr. kwh hos en lang række forskellige selskaber. Det giver dig et godt overblik over priser, og med blot et hurtigt opslag vil du vide, hvor du bør lægge dine penge.

Hurtigt vil du stifte bekendtskab med selskabet, Velkommen. Her finder du nemlig billig el. Det er grøn strøm til priser under gennemsnittet og dermed aftaler, som i flere husstande kan synes særdeles fordelagtige. Det koster dig 0 kroner i oprettelse og 0 kroner i abonnement – derfor ikke det både hurtigt, nemt og gratis at komme i gang.

Indgå en grøn elaftale og nyd fordelene

Hos Velkommen har du mulighed for at finde en el-beregning for en husstand lignende din, så du får et overblik over den pris, der tilnærmelsesvis vil ligne din. Det betyder, at du også kan se den besparelse, der kan være mulig at hente for dig.

Derudover finder du flere fordele hos selskabet. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med KlubVelkommen, du med en grøn elaftale bliver en del af. Som medlem får du et hav af rabatter og gode tilbud til blandt andet Zalando, Tivoli, Legoland, Wolt og meget, meget mere.