Mand – kend dine industrigadgets

Langt de fleste mænd har en svaghed for gadgets. Ofte er det den slags gadgets, du bruger derhjemme, der er fokus på, og det er synd. Derfor sætter vi særligt fokus på de mere industrielle gadgets. Dem, som du måske ikke lægger mærke til, men som er rimelig seje og nødvendige alligevel.

Vores tre eksempler er vidt forskellige og kan forhåbentlig fremkalde lidt gadgetfølelser i selv den mest iskolde mand.

Håndtørrer

Både hygiejne- og klimamæssigt er en håndtørrer en helt genial opfindelse. I stedet for at bruge metervis af papir per person holder du bare hænderne ind under håndtørreren, og så klarer den resten for dig. En håndtørrer, som dem du kan se, hvis du følger linket, har alle fokus på det antibakterielle, et lavt energiniveau, et lavt støjniveau samt handicapvenlighed. For dem af jer, der er ægte gadgetfans, er denne næsten ikke til at stå for.

Kloakservice

Har du prøvet at stå i en situation, hvor du så dig selv nødsaget til at tilkalde kloakservice? Hvis ja, var situationen i første omgang garanteret noget rigtig lort. Vi vil dog vædde med, at når først slamsugeren var på pletten, var det svært ikke at blive en lille smule imponeret af systemet. Er der børn til stede, mens bilen er der, er glæden sandsynligvis ikke just mindre.

Vedligeholdelsesfrie gulve

Det næste, vi meget gerne vil dele vores glæde ved, er de såkaldte epoxygulve – også kaldet fugefrie gulve. Denne type gulve bliver typisk brugt steder som virksomheder, lagerhaller og deslige, og det er der mange årsager til. Denne type gulv er nemlig slidstærkt, holdbart og vedligeholdelsesfrit. Et sådant underlag kan klare store belastninger, og det er også en af de absolutte fordele ved det.

Når det så er sagt, finder du også denne slags gulve i flere og flere private hjem efterhånden. Særligt på badeværelser, i køkkener og i entreen er disse gulve en favorit. Årsagerne hertil er meget ligesom de industrisammenhænge, vi nævnte før. Gulvene er oplagte, når hele familien kommer hjem med mudrede vintersko, og når du eller dine børn taber noget på køkkengulvet.

Nu har vi efterhånden været igennem de seje og yderst brugbare opfindelser, som vi havde fundet frem til jer i denne omgang. Hverdagen er rent faktisk spækket med gadgets og gode opfindelser, som efterhånden er en så integreret del af vores liv, at vi måske knap nok lægger mærke til det.

Prøv at være opmærksom på det i din hverdag – læg mærke til nogle af de løsninger, du selv gør brug af. Prøv at tænk deres virkning igennem, og vi tør næsten garantere, at du bliver imponeret over ham eller hende, der opfandt det i sin tid.

Går du endda selv med tanker om at ville opfinde et eller andet, er hverdagen det allerbedste sted at starte den proces. Læg mærke til, hvordan andre har løst irriterende hverdagsudfordringer på smarte måder, og prøv derefter at tænke lidt over, hvilke problemer du selv mangler løsninger på i din egen hverdag.