Invitér gutterne på en omgang Bow Combat og få en oplevelse for livet

Skal du til at arrangere en polterabend? Skal du afholde en fødselsdag med en høj dosis mandehørm, eller trænger du simpelthen bare til en sjov oplevelse med gutterne, så bør du tjekke Bow Combat ud. Bow Combat giver nemlig dig og dit selskab en oplevelse med masser af adrenalin, sammenhold, koordination og taktik. Derudover garanterer Bow Combat selvfølgelig også for, at der bliver masser af gode grin og oplevelser, I vil snakke om i mange år efter.

Hvad er Bow Combat?

Bow Combat minder i grove træk om paintball. Heldigvis har Bow Combat valgt at frasortere ubehagelighederne, der er ved paintball. Paintball gør nemlig ondt, og efterlader ofte store, blå mærker. Dette gør Bow Combat ikke. Derudover så sviner paintball naturen til med sine små plastikkugler og maling. Dette gør Bow Combat heller ikke. Bow Combat foregår med bue og pil, hvor I så skyder efter hinanden på den måde. Ude for enden af pilene er der skum, sådan så pilene ikke gør ondt. Derudover er der altid en instruktør til at forklare reglerne, og sørge for fair game, når bølgerne går højt.

Hvordan kan jeg bestille Bow Combat og hvad koster det?

I Hvalsø ligger den eneste Bow Combatbane, som foregår i naturen. Denne bane kan klart anbefales, da de naturlige omgivelser gør kampen mere autentisk. Bor du langt væk fra Hvalsø, eller har du allerede et udendørsareal i tankerne, så kan dette også arrangeres sådan, så instruktøren kommer ud til dig med udstyr og det hele. Prisen per person ligger på 375 kroner, hvilket er inklusiv moms. Dette er også for hele 80 minutters kamp. Her er udstyr selvfølgelig også inkluderet i prisen. Det indebærer altså maske, pile med skum og alt dertilhørende udstyr. Så leder du efter et alternativ til paintball, så er Bow Combat lige noget for dig.