Hvad kan du få i erstatning for flyforsinkelser?

Hvis du ofte er på ferie eller bare generelt flyver meget, ved du, at forsinkede fly er en stor del af dagligdagen i luftfartsindustrien. Det er en del af det at drive en transportvirksomhed, at uforudsete hændelser kan opstå, og flyforsinkelser er derfor svære at komme udenom.

Selvom flyforsinkelser ikke kan undgås og derved godt kan retfærdiggøres, gør det ikke en forsinkelse mindre irriterende, når den rammer og får konsekvenser for din hverdag. Det kan være et stort irritationsmoment, både fordi du mister dyrebar tid, du eksempelvis kunne have brugt ved en pool på Mallorca, men også fordi du kan ende med at miste flere penge. Hvis dit fly er forsinket, når du måske ikke dit næste fly, bussen eller toget, og du må hoste op med skejser til en ny billet.

Det er selvsagt uretfærdigt, hvis en flyforsinkelse skal betyde, at du må hive endnu flere af dine hårdt tjente penge opad lommen. Heldigvis har du i de fleste situationer krav på erstatning for flyforsinkelser, som kan være et plaster på såret, hvis din forsinkede afgang har rusket godt og grundigt op i dine planer.

Få hjælp til at få den erstatning, du har krav på

Det er dog ikke altid lige til at få fat i din berettigede erstatning, da ansøgningsprocessen kan være lang og besværlig. Desuden kan det være svært at finde rundt i de mange regler, og måske har du bare ikke tid til at sætte dig ordentlig ind i det hele.

Hvis du netop går og mangler lidt hjælp til at opkræve din retmæssige erstatning fra dit flyselvskab, kan du få assistance fra Flypenge, hvor du kan du få din sag gennemgået gratis af juridiske eksperter. Din sag vil blive videreført, uden du skal løfte en finger – du skal vente på at få din erstatning indbetalt på din bankkonto.