Hjørring er fremtiden

Store ord. Rigtige ord. Og når ord er store, men rigtige, er de så så store igen? For det er vel bare en konstatering. Alt andet sagt om Hjørring ville være en skam, og en decideret løgn. Når man kigger på Hjørring gennem de sidste år, er man ikke i tvivl. Der er fart på, og det er her, at det sker, og det er stensikkert også her, at det kommer til at ske de næste mange år. Sagt med andre ord, så er det med at bide på krogen og giv netop din virksomhed muligheden for aktivt at tage del i udviklingen og præge den til jeres fordel. Så riv teltpløkkerne op, kom til Nordjylland og Hjørring, nordens Paris. Hvad venter i på?

Bliv meget klogere på, hvad for en størrelse ejendomsavancebeskatning er

Igen, et stort ord, der klart kan være rigtig svært at forstå. Når man har en fast ejendom, så er der en beskatning på avance på denne faste ejendom. Det er denne beskatning, som vi kalder for ejendomsavancebeskatning, der også går under forkortelsen EBL. Når man eksempelvis har en lagerhal, en domicilejendom eller noget, der minder om det, så vil det blive beskattet over ejendomsavancebeskatningen. Den udregnes groft sagt, som bygningens kostpris fratrukket fra salgsprisen. Alt det her er noget, som man langt hen ad vejen kan drage fordel af. Dog handler det enormt meget om det enkelte tilfælde. Rådet til dig vil derfor være at undersøge det nærmere i netop dit tilfælde, og så læs mere om ejendomsavancebeskatning her.

Det kunne nemlig være, at dig, dit firma eller nogle du kender, stod med nogle forandringer på vej. Måske har i længe overvejet det, måske er i først begyndt at overveje det nu og måske er i helt overbeviste! Det eneste du kan være sikker på, det er, at erhvervslokaler i Hjørring er fremtiden.